Blogger Template by Blogcrowds

Haluatko kirjoittaa juttuja Trendi Frendiin?

perjantai 5. lokakuuta 2007
Trendi Frendi haluaa Sinun juttusi!

Otamme ilolla vastaan juttutarjouksia ja sivusto on erittäin kommentti-ystävällinen!

Haluamme luoda uniikin sivuston, jossa kirjoittaa naisia Suomesta ja ympäri maailmaa. Yhteisen äidinkielen lisäksi yhdistävänä tekijänä on kiinnostus ajankohtaisiin tapahtumiin ja ilmiöihin, sekä halu jakaa omia vinkkejä ja kokemuksia muiden kanssa.

Tavoitteemme on saada suomalaiskirjoittajien kertomuksia, jotka kuvaavat elämää ja ilmiöitä oman kotipaikan näkökulmasta, maailman joka laidalta. Niin Suomessa kuin ulkomailla asuvat tekstintuottajat ovat tervetulleita tarjoamaan juttujaan. Kaikki aihepiirit ovat tervetulleita, yksikään paikka ei ole niin pieni, tai suuri, etteikö siellä olisi mukavalle jutulle juurta.

Haluamme tarjota Suomessa asuville mahdollisuuden kurkistaa millaista on elää suomalaisena ulkomailla - ja vastaavasti haluamme luoda sivuston, jossa myös me ulkosuomalaiset kuulemme viimeisimmät uutiset Suomesta - niin sanotusti tavallisen naisen näkökulmasta.

Juttuihin toivomme saavamme myös valokuvia. Mikäli kuvat ovat internetistä tai muusta mediasta, tulee jutussa aina olla mukana kuvan ja jutun lähteen linkki / osoite.


Muutama ohje aihepiireistä ja sisällöstä.

Toivomme että jutuissa kirjoittaja jakaa myös omia kokemuksiaan silloin kun se suinkin on mahdollista. Esim. matkakertomuksissa nähtävyyslistan sijaan toivomme kerrontaa ensisijaisesti matkan synnyttämistä tunnelmista. Juttuun voi myös liittää tiiviin tietolaatikon paikallisista nähtävyyksistä ja shoppailupaikoista yms. kohteen kannalta kiinnostavasta, tärkeästä ja suositeltavasta.

Juttuun liitetyistä valokuvista tulee käydä ilmi kuvien lähde (ovatko valokuvat omia otoksia, paikallisen matkailuviranomaisen jne.)

Ulkomaisista maista ja kohteista kirjoitettaessa pyydämme välttämään suoraa vertailua Suomeen niin hyvässä kuin pahassa, emme halua asettaa eri maita, uskontoja, poliittisia kantoja tai eri maiden kansalaisia paremmuusjärjestykseen.

Kirjoituksia saatetaan lyhentää ja modifioida, juttu saatetaan myös otsikoida uudelleen. Jutun kirjoittajan oman valinnan mukaan se julkaistaan joko hänen nimissään, nimimerkillä tai anonyyminä Trendi Frendin nimissä.

Jos olet naisyrittäjä, otamme ilolla vastaan myös juttuja yrittäjän näkökulmasta, tai oman alasi aiheeseen liittyviä kirjoituksia.

Koska sivustomme ei ole kaupallinen, emme valitettavasti voi maksaa julkaistuista jutuista palkkiota. Toivotamme tervetulleeksi linkin omaan blogiisi tai yritykseesi juttusi yhteydessä.

Palkitsemme kirjoittajat tuotepalkinnoin, jotka arvotaan kaikkien saapuneiden juttutarjousten kesken. Ilmoitamme ajankohtaisista tuotepalkinnoista erikseen.


Jutut voit e-mailata: trendifrendi (@) gmail (.) com


Loka-marraskuun palkinto: Ralph Laurenin laukku
- arvonta 10.11.2007, voittaja Malla Nurmijärveltä


Marras-joulukuun palkinto: Tommy Hilfiger Lompakko
- arvonta 8.12.2007

0 kommenttia:

Lähetä kommentti