Blogger Template by Blogcrowds

Parhaat farkut eri vartalotyypeille

keskiviikko 31. lokakuuta 2007


Ennen oli helpompaa myös farkkurintamalla. Sen kun marssi kaupan tiskille ja antoi koordinaatit: 501 30x32
Nyt jos yrittäisin sulloitua vanhoihin leviksiini, näyttäisin lähinnä Silu Seppälän ja jahtimakkarapötkön risteytykseltä.

Aika entinen ei koskaan enää palaa, murheessa märehtimisen sijaan kannattaa opiskella kuinka oikeanmallisilla farkuilla saa parhaiten korostettua omaa vartalotyyppiään. Sekä siinä sivussa piiloteltua niitä figuran piirteitään, jotka eivät lisäkorostusta kaipaa.


Leveä lantio

Matalanpuoleinen keskikorkea vyötärö on paras leveälantioisille. Lahkeen on hyvä olla suora, mikä antaa hoikentavan vaikutelman. Boot-cut mallia tulee välttää, varsinkin jos reisiin on kerääntynyt ylimääräistä vararavintoa, malli vain korostaa lantion ja reisien seutua.

Muhkea takamus

Suurehkolle takamukselle paras malli on edestä matalalle jäävä, mutta takakappaleesta kyllin korkealle nouseva vyötärö. Suuripeppuisen kannattaa välttää nappi- ja läppätaskullisia malleja, samoin kuin farkkuja, joiden takataskuissa on brodeerauksia ja muita koristeita.


Pömppövatsa

Boot-cut malliset farkut ovat toisinaan hyvä keino tasapainottaa pyöreänpuoleista keskivartaloa. Varsin usealla pömppävatsasta kärsivällä naisella on kuitenkin hoikat sääret, jolloin boot-cut malli vain korostaa vatsanseutua. Tuolloin ongelmaan löytyy ratkaisu oikeankorkuisen vyötärön valinnalla. Keskikorkealle nouseva malli peittää parhaiten vatsanseudun ongelmat, joita matala- ja korkeavyötäröiset housut vain korostavat entisestään.


Pieni takamus

Jos takapuolen halutaan näyttävän muhkeammalta kuin mitä se todellisuudessa on, kannattaa valita farkut, joiden takataskuissa on läpät tai muita näyttäviä yksityiskohtia. Myös tavallista korkeammalle sijoitetut takataskut lisäävät vaikutelmaa täyteläisestä takamuksesta.

Rintava vartalotyyppi

Rintaville naisille, joiden alavartalo on ylävartaloa selkeästi pienempi, sopii miltei mikä malli tahansa. Usein kulutuspestyt farkut, jotka ovat reisistä haalistuneet tai joiden nivuksissa on poikkikulumat, tasapainottavat vartalon mittasuhteita.


Petite vartaloiset

Jos olet kooltasi ns. Petite, eli pituutta on kertynyt alle 162 cm, kannattaa valita suoralahkeiset farkut. Boot-cut –malli korostaa lantiota ja saa sääret helposti näyttämään todellisuutta lyhyemmiltä.

Lähteet: oprah.com, levis.com, BCBG

6 kommenttia:

 1. Anonyymi kirjoitti...

  Ai miten niin näitä pitäisi käyttää? Voisko olla jotain perustelujakin?

  29. heinäkuuta 2008 klo 21.20  

 2. Anonyymi kirjoitti...

  Then do you know the christian louboutin,so come to see these christian louboutin shoes and the christian louboutin boots is also sex.

  26. joulukuuta 2009 klo 5.57  

 3. Anonyymi kirjoitti...

  Olen eri mieltä ettei bootcut-malli sovi leveälanteiselle. Sopii kaikkein parhaiten jos jaloissa on mittaa eli olet pitkä. Polveen kapeneva ja siitä leviävä malli tasapainottaa lantionseutua. Muista vain sormenpäämitta puserossa tai jakussa.

  25. toukokuuta 2012 klo 18.40  

 4. Anonyymi kirjoitti...

  I got this website from my pal who told me about this web page and at the moment this time I am visiting this web page and
  reading very informative posts here.

  Here is my weblog - chi flat iron

  9. huhtikuuta 2013 klo 14.41  

 5. Anonyymi kirjoitti...

  I got this web site from my friend who shared with me on the topic of this site and at the moment this time I am visiting this web site
  and reading very informative content here.

  Feel free to surf to my blog :: fake oakley sunglasses

  14. huhtikuuta 2013 klo 12.31  

 6. Anonyymi kirjoitti...

  With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright
  infringement? My blog has a lot of exclusive content I've either written myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement. Do you know any methods to help stop content from being stolen? I'd really appreciate it.  Also visit my weblog ... Cheap Nike Air Max 1

  14. huhtikuuta 2013 klo 17.14  

Lähetä kommentti