Blogger Template by Blogcrowds

Jos olisin koira, olisin naisen paras ystävä

torstai 4. lokakuuta 2007


Jos olisin koira, olisin naisen paras ystävä.

Oma paras ystäväni juuri kulutti tuhat euroa koiran lentolippuun Amerikasta Suomeen lomalle. Puhumattakaan paperisodasta ja vaadittavista eläinlääkärikäynneistä tuo matka vaati toteutuakseen.

Pienen pieni koira myös inspiroi Paris Hiltonin suunnittelijaksi. Nyt kun Paris Hilton on taas onnellisesti vankilasta vapaa, hän myös nauttii koiransa Tinkerbellin seurasta ja voi taas pukea chihua koirien coutureen.

Mitä mieltä olet näistä bikineistä? Paris on viettänyt paljon aikaa rantalomaillen vankila-reissunsa jälkeen, Tinksu on ollut mukana bikineissään.


Jos olet ottamassa koirasi mukaan Ranskan Pariisiin, muistathan muodikkaan matka-asuston myös koirakaverillesi. Pink Polka Dog tarjoaa mainiota muotiluomuksia koirille. Unohda vaaleanpunaiset tutut, muotikoira pukeutuu nyt rokkaavan rennosti!

!Muutama vuosi sitten erikois-suklaakaupat valtasivat maailman metropolit. No, nyt on koiraherkkukauppojen vuoro!

Näissä (rikkaille) koiranomistajille suunnatuissa erikoisputiikeissa on tarjolla koirankeksejä jotka näyttävät niin cosmopolitan- juomalle tai martini-lasille, aah, ihania keksejä noille lukuisille happy houreille koirasi kanssa!Toisaalta... miehet voivat ostaa sellaisia uutuus-tuotteita, kuten tämän golf-mailan näköisen koiranpallonlennättimen tai tarjota lukuisia frisbeenheittotunteja pihalla tai puistossa. Mutta niin se vaan on, kyllä me naiset tiedämme miten parasta ystävää kohdellaan: ottamalla mukaan lomamatkoille, lahjoittamalla muoti-luomuksia tai tarjoilemalla gourmet-herkkuja.

Oma koirani on uiskennellut maailman eri merillä ja kuseskellut lukuisilla kylillä, parasta kuitenkin jota olen tarjonnut: rakastavan kodin tuolle karvanaamaiselle löytökoiralle, jonka rodusta ei se kuuluisa Erkkikään ota selvää.

Tarjoavatpa naiset Mustilleen sitten karjalanpaistin rippeitä tai gourmet-keksejä, niin yhtä mieltä voimme olla siitä että rakkaus koiriin on aika universaali ilmiö. Paitsi Koreassa, jossa koirat ovat sitä gourmeta, mutta se nyt taas on aivan eri jutun aihe!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti