Blogger Template by Blogcrowds

Blume - Hollywoodin pikkuhousumuotia

torstai 18. lokakuuta 2007Kun pikkuhousujen mainoskampanja ottaa virikkeitä Angelina Jolien ja Brad Pittin toimistosta - ainakin mitä elokuvan Mr. & Mrs. Smith perusteella voisi kuvitella - niin luvassa ei voi olla muuta kuin pikkuhousujen maailman laajuinen menestys.

Blume Girl jatkaa hurjemmin, ehdottaen Hollywood-tähdille ettei oman kultasi nimen tatuoiminen ole ehkä se järkevin vaihtoehto... Jos vaikka käy kuten Britneylle ja Kevinille. Fiksuinta on ikuistaa miehesi nimi pikkuhousuihin, jos nyt sattuu niin että mies menee kiertoon.
Kun sitten vielä julkkikset kuten Katie Andre vilauttelevat "Peter" pikkuhousujaan paparazzeillekin - niin media-tunnettuvuus on taattua ja Blume-pikkuhousuista tulee kuumaa tavaraa. Siis pikkuhousu-markkinoilla.Nämä nimikoidut pikkuhousut ovat olleet niin suosittuja ja ne ovat saaneet säpinää sen verran makuukammareissa, että vauvoja alkaa putkahdella siellä sun täällä Hollywoodia. Blume Girl jatkaa työmiesmäistä muotiaan, ja alkaa valmistaa nimikoituja vaatteita myös perheen pienimmille.

Blume Girl nimikoitujen tuotteiden valikoimaan kuuluu niin t-paitoja, lippiksiä, alusvaatteita ja lapsille oma kokoelma, johon kuuluu mm. myös ruokailulappuja. Blumen tuotteet ovat mitä mainiompia lahjoja, ja niiden kanssa on hauska panna mielikuvitus lentämään.


Onko pikkuhousuviestittelylle ideoita? Miten olisi "Valmiina", "Hot Mama", "Suljettu" tai "Moody".
Blumen työmies-inspiroidut kamppeet - törkeän trendikästä Hollywoodissa. Jos haluat olla menossa mukana, kurkkaathan laajan valikoiman Skimbacosta. Trendi Frendin lukijoille 10% alennus käyttämällä koodia TRENDI.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti