Blogger Template by Blogcrowds

Suomalaiset lastenvaatteiden valmistajat ohoi!

torstai 18. lokakuuta 2007Piipahdin alkuviikosta New Yorkin kansainvälisillä lastenvaatteiden Children’s Club –messuilla. Kolmipäiväisillä, ainoastaan jälleenmyyjille kohdistetuilla messuilla oli yli 900 näytteilleasettajaa; lastenvaatevalmistajia aina suurista ja vakiintuneista nimistä yhdenmiehen firmoihin, ympäri maailman.

Silmäys tarjontaan ei paljastanut suuria muutoksia olevan luvassa ensi kesän lastenvaatetrendeihin, tuloillaan on edelleen ruutua ja raitaa, mukana myös kimalletta ja paljetteja. Painatuksissa siveltimen jälki näyttäisi hivenen pehmentyneen. Väriskaalassa burgundin ja ruskean sävyt näyttävät jatkavan suosiotaan, harmaan ja vihreänsävyjen rinnalla.

Vaan yksi oli joukosta poissa, nimittäin suomalaiset lastenvaatevalmistajat. Kun kyseiset kansainväliset messut on kohdistettu nimenomaan lastenvaateliikkeiden sisäänostajille, niin luulisi messujen olevan erinomainen kohtauspaikka jalansijaa Amerikan mantereelle halajaville suomalaisvalmistajille. Missä luuraatte, kysynpä vaan!

1 kommenttia:

 1. Katja of skimbaco.com kirjoitti...

  Juuri näin!!!
  Näillä messuilla on aina niin mukava nähdä skandinaavisia naamoja etenkin Ruotsista, ja Tanskasta. Kertaakaan ei ole suomalainen tullut vastaan.

  Moni pohjoismaailainen merkki pärjää kuitenkin hyvin Amerikassa. Kuten Serendipidity, Tuss ja Boob (äitiysvaatteet) sekä Svan nyt äkkiseltään tulee mieleen.

  Ja Marimekon vaikutteita löytyy joka kolmannelta firmalta - siitä taidankin kirjoittaa seuraavaksi jutun!

  Katja

  18. lokakuuta 2007 klo 21.20  

Lähetä kommentti