Blogger Template by Blogcrowds

Yllätä miehesi - kutsu hänet seksi-treffeille!

lauantai 6. lokakuuta 2007Suunnittele seksi-treffit ja luo iki-muistoinen ilta kahden kesken kultasi kanssa! Vaikka kokisit ettei seksi-elämäsi parisuhteessa juuri kohennusta kaipaa, niin pieni piristys nyt on aina paikallaan.

Olitpa kaino uusi morsian, tai veteraani viettelijä, tämän seksitempun taitaa kuka tahansa. Suunnittele, laita verkot vetämään, ja nauti kunnon saaliista! Toisin sanoen: suunnittele seksi-treffit, lähetä kutsukirje ja nauti iki-muistoisesta illasta tai jopa uudesta harrastuksesta!SUUNNITTELE SEKSI-TREFFIT

Mitä, missä ja milloin.
Keksi jotain uutta ja erilaista. Hanki uusi lelu, yllätä miehesi brasilialaisella/posliinilla, tai pukeudu uuteen viettelevään asuun. Unohda ujostelut ja tee jotain jopa pornahtavaa, vaikket normaalisti siihen ryhtyisikään.

Ota media avuksesi. Lataa videokameran akku valmiiksi oman filmin kuvaamista varten tai vuokraa pornahtava filmi jonka haluat katsoa miehesi kanssa.

Mikään "pornahtava" ei ole tyyliäsi? Keskity parisuhteeseen ja toisen huomioimiseen.

Viettele ruualla. Tee viettelevän hyvä illallinen, ja tarjoile jälkiruuaksi suklaakuorrutettuja nännejä. Kermavaahto toimii hyvänä lisukkeena. Voit olla varma että miehesi nuolee tämän jälkkärin viimeiseen pisaraan asti.

Tee tilanteesta tavallisuudesta poikkeava - uusi paikka, tai vaikka vain uudet lakanat sängyssä. Polta tuoksukynttilöitä ja laita sopivaa musiikkia soimaan.

Yllätä hieroma-salongilla saunan jälkeen privaatissa salongissasi. Varaa aromaterapeuttista hieromaöljyä tai käytä vaikka vauvaöljyä sensuaaliseen hierontaan.

Näe vaivaa treffien suunnitteluun! Miehesi kiihottuu jo huomatessaan mitä olet suunnitellut häntä varten.

Hyvän seksin salaisuus parisuhteessa kuin parisuhteessa on toisen huomioon ottaminen. Suunnittele ilta ottaen molempien haaveet ja tarpeet huomioon.

POSTITA KUTSU

Jos olet suunnitellut jotain tavallisuudesta poikkeavaa, ja vaikkapa avaat oven pelkkä kermavaahto-bikini (vinkki: kirsikat nänneiksi!) päällä kun miehesi tulee viikon mittaiselta työmatkalta kotiin voi yllätys olla muuta kuin positiivinen. Miehesi on voinut odottaa pelin katsomista TV:stä tai haaveillut siitä kylmästä kolmosesta jääkaapissa koko paluumatkan ajan, ja voit kokea ettei yllätyksesi saa ansaitsemaansa huomiota.

Siksi onkin parasta antaa miehellesi etukäteistiedoitus seksi-treffeistä. Ja kohteliainta totta kai on antaa kutsu! Ethän paljasta koko illan suunnitelmia etukäteen, vaan kirjoita vihjaillen ja saaden miehesi laskemaan päiviä treffeillenne. Hyvän tavan mukaan voit pyytää häntä vastaamaan kutsuun. Kuten "R.S.V.P. Jos vastaat kyllä, suutele niskaani tänä iltana".

Parasta on kun kirjoitat kutsun käsin, ja näet vaivaa senkin kirjoittamiseen. Lisää huulipunasuukko tai hajuvettäsi. Tai lähetä virallisemman näköinen kutsu työpaikalle. Tai lisää pikkuhousut kirjekuoreen luvaten pukeutua niihin - tai osta miehellesi uudet Calvinit iltaa varten. Voit pyytää miestäsi pukeutumaan tiettyyn tyyliin, tuomaan mukanaan pullollisen kuplivaa tai vastaamaan viekottelu-musiikista.

Vaikka asuisitte saman katon alla, ja postia yleensä tarkastatte samaan aikaan niin voit keksiä tyylin antaa kutsun "salaisesti" vain miehellesi. Teippaa se illalla ennen nukkumaan menoa hänen autonsa rattiin, josta hän löytää sen aamulla tai piilota se hänen salkkuunsa. Jätä kirje muun postin joukkoon ja lähde itse lenkille vinkaten "siellä taisi olla jotain postia sulle". Keksit keinon yllättää miehesi!

Odotus on osa nautintoa, älä paljasta salaisia suunnitelmiasi etukäteen, näin miehesi tulee nälkäisenä elämänsä parhaalle illalliselle.

TREFFIT

Ethän ota paineita treffien onnistumisesta!

Asian ydin on että sinä ja miehesi jaatte jotain salaista ja erilaista yhdessä, ja jos jommasta kummasta tuntuu ettei menyyssä olleet herkut maistukaan, niin pakkopullahan ei koskaan maistu hyvälle. On tärkeää että molemmat ottavat treffit seikkailun kannalta ja asian ydin ei ole herkullinen seksi, vaan yhdessä olo ja parisuhteen syventäminen kenties omien fantasioiden jakamisella tai niiden toteuttamisella yhdessä. Vaikka seksi-treffien suunnitelmissa olisi uusia asentoja tai seksi-lelujen käyttöä, eivät ne takaa hurmiota, jos ette molemmat tunne oloanne turvalliseksi. Asia on tietysti eri asia jos suhteenne tärkein asia onkin seksi.

Ei kannata lähteä treffeille liiallisin odotuksin - kun antaa asioiden mennä omalla painollaan, asiat yleensä onnistuvat paremmin kuin minuuttiaikataululla toimien. Poikkea rohkeasti suunnitelmista ja anna illan viedä mennessään!


MUITA IDEOITA

Lapsiperheessä seksi voi jäädä liian pienelle huomiolle. Muistathan että se on kuitenkin tärkeä osa parisuhdettanne! Rekrytoi lapsenvahti illaksi ja joko suunnittele treffit paikalliseen motelliin tai lainaa kaverin mökkiä tai pyydä isovanhempia pitämään lapset yhden illan. Jos muu ei auta, niin odota kunnes lapset ovat nukkumassa, ja aloita seksi-treffit vasta yö-myöhällä.

Joskus vieras paikka tuo jännitystä seksi-elämäänkin. Varaa viikonloppumatka hotellin kera tai kokeile luonnonhelmaa.

Vaikket ostaisi uutta korsettia iltaan, niin näe kuitenkin vaivaa pukeutumisella. Varaa kampaaja tai maalaa kynnet - tee jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Näytät näin miehellesi että olet todella valmistautunut treffeille ja ne merkitsevät sinulle paljon.

Lykkyä tykö viettelystesi iltaan!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti