Blogger Template by Blogcrowds

Haastateltavana suositun Celebrity Baby Blogin omistaja

sunnuntai 7. lokakuuta 2007



Haastateltavana Danielle Friedland, Celebrity Baby Blogin omistaja.

Julkkisvauvat, julkkisten raskaudet, ja Hollywood-tähtien raskausmasut ovat jo viimeisen viiden vuoden ajan olleet tarkan uutisoinnin aiheena. Muoti- ja naistenlehtien kansikuvissa ei enää komeile malleja, vaan näyttelijät ja muut Hollywood-tähtöset.

Yhä useampi Hollywood-tähti on lanseerannut oman vaatekokoelmansa, kuten Gwen Stefani ja Sienna Miller, ja myös lastenmuodin suurimpia suunnannäyttäjiä on mitä vaatteita julkkislapset käyttävät.

Suurin ja kattavin sivusto, joka keskittyy vain julkkistenlapsiin, vauva-uutisiin ja muoti-ilmiöihin on Celebrity Baby Blog.


Raskaus, äitiys ja jopa niiden raskauskilojen saanti tekevät Hollywood-tähdistä, hm, normaaleja! Me tavalliset pulliaiset osaamme paremmin samaistua super-tähtiin kun kuulemme että heilläkin on samoja iloja ja suruja kuin meillä omien lastemme kanssa. Celebrity Baby Blogin sivuilla käy yli 2.3 miljoonaa eri lukijaa joka kuukausi ja sivuja klikkaillaan jopa yli neljän miljoonan verran - kuukausittain.

Minulla oli mahtava tilaisuus tutustua Danielle Friendlandiin, supernaiseen Celebrity Baby Blogin takana. Danielle on blogin omistaja, päätoimittaja, ja julkaisija. Celebrity Baby Blog sai alkunsa osa-aikaisena kirjoitteluna lounastunneilla tai työpäivien päätyttyä, mutta tänä päivänä palkkalistoilla on 14 muutakin toimittajaa ja sivustolla julkaistaan noin 20 juttua päivässä.



Katja: Kerro meille hieman itsestäsi.

Danielle:
Siitä lähtien kun osasi kirjoittaa, olen kirjoittanut juttuja. Kolmannen luokan aineitani kehuttiin luoviksi ja kuudennella luokalla runojani jo julkaistiin yliopiston julkaisuissa. Vuonna 1994 yliopistossa loin nuoren naisen päiväkirja-tyyppisen kirjoitelman, joka sai paljon kiinnostusta, ja ystäväni dave kutsuukin sitä ensimmäiseksi blogiksi. Työelämä vei kuitenkin muualle kuin kirjoittamisen pariin.


Katja: Olet toimittanut Celebrity Baby Blogia vuodesta 2005, onko se ensimmäinen virallinen blogisi?

Danielle:
Ei, Celebrity Baby Blog on itseasiassa kolmas blogini. Ensimmäiset kaksi olivat henkilökohtaisia kirjoitelmia ja toinen keskittyä kutomiseen! Minulla ei ollut aavistustakaan että tämä kolmas blogini saavuttaisi näin suuren suosion, tai että julkaisisin sitä vielä muutaman vuoden jälkeenkin ja nyt se on minulle kokopäiväinen työ.


Katja: Mistä sait ideat aloittaa Celebrity Baby Blogin?

Danielle:
Kaikki kunnia menee aviomiehelleni! Katsoimme yhdessä Golden Globe juhlaa vuonna 2005 ja osoittelin kuka Hollywood-tähdistä on juuri saanut vauvan, ja kuka on raskaana. Mieheni ehdotti että jakaisin tietoni muidenkin kanssa ja loisin blogin aiheesta. Niin syntyi Celebrity Baby Blog ja olen nauttinut luovana yrittäjänä olemisesta valtavasti. Lopetin aikaisemman työni kun tyttäreni Anya syntyi ja siitä lähtien olen toimittanut blogiani kokopäiväisesti.


Katja: Mikä on parasta työssäsi?

Danielle:
Nautin suunnattomasti kun saan olla oman itseni pomo ja laatia itse kaikki pelisäännöt. Olen aina ollut nokkimisjärjestyksessä alimmalla sijalla ja purrut hampaita yhteen työpaikoilla joissa piti noudattaa tyhmiä sääntöjä. Yksikin firma kielsi naispuolisia työntekijöitä tulemaan töihin housut jalassa! Ensimmäistä kertaa elämässäni, nyt oikein odotan että työviikko alkaa maanantaisin!


Katjan lisäys: Danielle työskentelee yleensä myös viikonloppuisin, ja haastattelukin tehtiin lauantaina.


Katja: Millainen on normaali työpäiväsi?

Danielle:
Herään yleensä puoli seitsemältä tyttäreni kanssa ja syömme yhdessä aamiaista ja touhuamme yhdessä kunnes yhdeksältä haemme lastenhoitajamme juna-asemalta. Sen jälkeen vietänkin normaalin 8 tunnin työpäivän vastaten e-maileihin, delegoiden työtehtäviä, ja ollen yhteydessä niin toimittajiini kuin PR firmoihin ja mainostajiimme. Puoli kuudelta vien lastenhoitajan taas juna-asemalle ja vietän aikaa perheeni kanssa. Yleensä mieheni laittaa Anyan nukkumaan, ja usein teen illalla töitä vielä 2-3 tuntia. Koitan kyllä oppia rentoutumaan enemmän, ja työskennellä vähemmän!


Katja: Kuka oli ensimmäinen julkkisvauva josta halusit tietää enemmän?

Danielle:
Ensimmäinen julkkisraskaus jonka huomasin oli Demi Moore poseraamassa alasti Vanity Fairin kannessa, mutta Reese Witherspoonin raskaus oli varmasti ensimmäinen josta halusin lukea lisää, sillä hän oli sama ikäinen kuin minä ja siis melko nuori saadessaan tyttärensä Avan. Madonnan tytär Lourdes myös kiinnosti minua.


Katja: Kuka on sinun suosikki julkkiksesi? Ja julkkis-vauva?

Danielle:
Tuohon täytyy vastata Jennifer Garner ja Violet Affleck, koska he vaikuttavat niin tavallisilta. Enpä olisi yllättynyt, jos he ilmeistyisivät samaan äiti-lapsi ryhmään jossa minä ja tyttäreni käymme, he vaikuttavat toimivan samalla tavalla kuin normaalisti vanhemmat toimivat.

Toisaalta valokuvista päätellen Katie Holmes näyttää olevan todella äitiydelle antautunut ja olevan huolehtiva äiti Surille, vaikkei Katie Holmesin suhteessa Tom Cruiseen olekaan mitään tavallista.



Katja: Ottavatko julkkikset joskus sinuun yhteyttä?

Danielle:
Ei tähän mennessä ole.


Katja: Mikä tapahtuma Celebrity Baby Blogin historia aikana on ollut sinulle kaikista tärkein?


Danielle:
Me yleensä kirjoitamme mitä People-lehti on kirjoittanut, mutta viime aikoina he ovat alkaneet siteeraamaan meitä!


Katja: Kiitos haastattelusta Danielle, oli todella mukava jutustella!

Danielle:
Kiitos itsellesi Katja!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti