Blogger Template by Blogcrowds

Alennuskuponki angstia

keskiviikko 24. lokakuuta 2007
Suosikkikaupastani oli tullut sähköpostia. Kehuivat ahkeraksi shoppaajaksi ja kauhukseni antoivat tästä hyvästä kupongin jolla saa 20 % alennusta seuraavasta yksittäisestä ostoksesta. Ihan tuskan hiki nousi otsalle, sillä olin juuri vieraillut samaisen ketjun liikeessä josta mukaani tarttui Maxstudio.comin ihanat matalat slingback kengät.


Pitkään niitä hyllyn vieressä pähkäilin. Talvi on täälläkin edessä ja avokantainen kenkä ei ole hangessa järin kätevä. Mutta sitten muistin, että olenhan suuntaamassa jouluksi lämpimämmille leveysasteille, joten ostokselleni löytyi selkeä perustelu.
Tuolla 20 % alennuksella olisin jo säästänyt ihan sievoisen summan, tuumin lukiessani tarjousta, jonka alalaitaan oli pienellä präntätty mitä poikkeuksia alennukseen liittyi. Ja kylläpä helpotuin huomatessani, että kenkäostokset eivät kuulukaan tarjouskupongin piiriin!
Kengät tuntuvat nyt taas todelliselta löydöltä, melkein kuin olisi rahaa pannut pankkiin.MaxStudio.com sivuille pääset tästä. Tarjontaa voi selata tuotteittain tai asukokonaisuuksina sivuston Lookbookissa.

1 kommenttia:

  1. Anonyymi kirjoitti...

    wydtageftnnmoffo- Nail Fungus Treatment, nIeoGxT...

    13. lokakuuta 2010 klo 14.34  

Lähetä kommentti