Blogger Template by Blogcrowds

Ihanat rannerenkaat syksyä piristämään

torstai 25. lokakuuta 2007

Jostain on jäänyt mieleeni lausahdus jonka kantavana ideana on, että korva- ja kaulakoruja pidetään muiden miellyttämiseksi, sormuksilla viestitään siviilisäätyä mutta rannerenkaita pidetään ihan vaan omaksi iloksi. Tänä syksynä markkinoilla on kauniita ja näyttäviä rannerenkaita siinä määrin, että niistä omaa iloa riittää jaettavaksi kanssaeläjillekin.

Erityisen suosittuja ovat emaloidut rannerenkaat. Emaloiduissa rannerenkaissa on hinnan lisäksi sekin reilu puoli, että ne eivät edes yritä feikata, että kyseessä olisi jalometallinen arvokoru, jonka kruununa on aito afrikantähti. Kirkaissa väreissä hohtavat korut ovat uskollisia omalle linjalleen, muita korutyyppejä matkimatta.


Vaikka gebardikuosinen kokopuku ei ihan nappaisikaan, ovat elukkaprintit mukava lisä vaatetuksessa. Kätensä voi sujauttaan melkein minkä tahansa pedon sisään, markkinoilla erilaiset eläinkuosit ja -lajit on varmaankin laajemmin edustettuina kuin biologian oppikirjan sisällysluettelossa.
Fauna on rehevästi aiheena myös suunnittelija Kenneth Jay Lane’n tuonannossa.
Herra Lanen pukukorut ovat suosittuja myös julkkispiireissä, korujen on bongattu somistavan mm. Olsenin kaksosten, Mischa Bartonin, Jessica Simpsonin, Paris Hiltonin sekä Britney Spearsen vaatetusta. Heitä ennen miehen koruja ovat kantaneet mm. Jackie Onassis, Elisabeth Taylor sekä Audrey Hepburn.

Lähteet:Instyle, Jcrew, Max & Cloe

1 kommenttia:

  1. Anonyymi kirjoitti...

    Then do you know the christian louboutin,so come to see these christian louboutin shoes and the christian louboutin boots is also sex.

    26. joulukuuta 2009 klo 6.02  

Lähetä kommentti