Blogger Template by Blogcrowds

Laita kirje postiin.. ei kun Trendi Frendiin!

perjantai 12. lokakuuta 2007
Haemme iloisia kirjoittajia joukkoomme!

Tykkäätkö kirjoittamisesta tai haluatko jakaa kokemuksiasi muiden kanssa?

Trendi Frendi on sivusto naisilta naisille. Palstalla kirjoittaa naisia Suomesta ja ympäri maailmaa. Yhteisen äidinkielen lisäksi yhdistävänä tekijänä on kiinnostus ajankohtaisiin tapahtumiin ja ilmiöihin, sekä halu jakaa omia vinkkejä ja kokemuksia muiden kanssa.

Sivustomme on erittäin kommentti-ystävällinen ja toivommekin että alat reippaasti kommentoimaan!


Olet myös tervetullut jatkuvasti kasvavaan kirjoittaja-kaartiimme!


Koska emme ole kaupallinen sivusto, emme maksa kirjoituksista, ja se on aivan sinusta riippuvainen juttu, haluatko vakituiseksi kirjoittajaksi, vai lähettää vain yhden kirjeen tai jutun julkaistavaksi. Voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkin takaa.

Lue lisää sivustomme ohjesäännöistä täältä.

Kaikkien kirjoittajien kesken arvomme tuotepalkintoja ja tämän kuun palkintona on kuvassa oleva Ralph Laurenin käsilaukku. Koska sivustomme on uusi, tällä kertaa palkinnon voit voittaa myös kirjoittamalla omaan blogiisi - meistä!KILPAILUN OHJEET:

1. Kirjoita Trendi Frendiin sopiva juttu ja lähetä se meille sähköpostitse osoitteeseen trendifrendi (@) gmail (.) com - otathan ()-merkit ja välilyönnit pois. Lue ohjeet ensin.

TAI

Kirjoita postaus Trendi Frendistä omaan blogiisi ja linkitä se joko etusivullemme tai tähän kutsuun. Jätä sen jälkeen alle kommenttia, ja jätä linkki blogiisi - samalla osallistut kilpailuun ja linkin kautta löydämme sinut jos voitat.

TAI

Kirjoita tästä kilpailusta ja laita linkki jollekin keskustelupalstalle ja laita meille linkki keskusteluun sähköpostitse niin osallistut laukun arvontaan.2. Kilpailu päättyy 10.11.2007 klo 24.00 Suomen aikaa. Ralph Laurenin laukku arvotaan kaikkien Trendi Frendien kesken, eli niiden jotka ovat kirjoittaneet juttuja joko sivustolle tai omiin blogeihinsa sivustostamme. Voittajalle ilmoitetaan 11.11.2007 ja voittaja ilmoitetaan myös sivuillamme.Mistä jutun juurta?

- Aihe on melko vapaa, ohessa muutamia ideoita!

- Kuulisimme mielellämme "kirjeitä maailmalta", jossa kerrot omasta arjestasi. Samoin "Näin Amerikassa"-tapaisia juttuja, eli "Näin Ranskassa", tai "Näin Rovaniemellä" tms. missä sitten oletkin ja miten asiat sinun kulmillasi hoituvat.

- Mikä on "must have"-tuote, jota ilman et voi elää? Kerro se meille, ja miksi se on hyvä.

- Haemme kirjoittajia maailman suurkaupunkien liepeiltä raportoimaan mikä on tämän hetken kuuma trendi kussakin maailman kolkassa.

- Olitko iki-muistoisella matkalla? Kirjoita juttu missä olit, mitä teit ja miksi suosittelisit tai et suosittelisi paikkaa muille.

- Menossa naimisiin, tekisi mieli kosia tai avioeron kynnyksellä? Kirjoita parisuhteeseen liittyvä juttu - voimme julkaista kaikki jutut myös nimimerkillä ja silti voit osallistua arvontaan.

- Jaa ammattitaitosi! Oletpa sitten lääkäri, opettaja tai muodin ammattilainen, jaa tietämyksesi. Linkit yritykseesi ovat myös tervetulleita.

- Kotiäiti? Kerro arjestasi, miten tapaat muita äitejä tai kerro miten teillä on hoidettu karkkipäivä, kuivaksi opettelu tai koulukiusauksen uhrina olo - aihe on vapaa!

2 kommenttia:

 1. Maurelita kirjoitti...

  Bonjour ! Ehdottoman houkutteleva kutsu, mutta juuri nyt en tahdo ehtiä kirjoittamaan omaanikaan - palataan asiaan joskus ensi kuussa.

  Iloinen vilkutus Pariisista,

  =)

  15. lokakuuta 2007 klo 1.21  

 2. Trendi Frendi kirjoitti...

  Kiitos kun kävit visiitillä, tulethan toistekin ;)

  Ja tämä tarjous on aina voimassa - palkinto vaan muuttuu!

  15. lokakuuta 2007 klo 2.38  

Lähetä kommentti