Blogger Template by Blogcrowds

Spice Girls come back - oletko valmis?

keskiviikko 10. lokakuuta 2007Spaissareiden konsertti-kiertueen liput myytiin loppuun 38:ssa sekunnissa alkuviikosta. Uskomatonta. Ihan teknologiankin kannalta. Jos kaipailet lippua, 300-600 eurolla tippuu eBay:ltä.

Vaikka Emma Bunton, Melanie Chisholm ja Geri Halliwell ovat olleet lähes näkymättömiä amerikkalaisessa mediassa, Victoria Beckham ja Melanie Brown ovet pitäneet sitäkin enemmän itseään esillä lehdistössä. Trendi Frendi kaipaileekin nyt Lontoon korrespondanttia - onko kenties niin että spaissareiden eri maailmankolkille hajoittaminen oli osa loistavaa kiertue-markkinointia ja kolme muuta pitävät Euroopassa lehdistön kiireisenä..?


Ensin Victoria ja David Beckham muuttavat heidän uuteen Beverly Hills 90210 osoitteeseensa, Katien ja Tompan naapuriin. Sitten David tekee historiaa Yhdysvaltojen jalkapallomaailmassa kirjoittamalla mega-miljoona sopimuksen Los Angelesilaisen Galaxyn kanssa ja pelaa huimat 12 minuuttia ensimmäisessä pelissään. Koskaan aikaisemmin en ollut edes nähnyt jalkapalloa amerikkalaisessa TV:ssä, jopa maailman cupit tuntuivat olevan mainonta sivulauseen sivulauseessa. Mutta Becks pelaamassa Losissa - ja Becksiä ja Poshia tuli joka tuutin täydeltä.

Huhutaan että David itse ei olisi Amerikkaan edes halunnut muuttaa, mutta Victoria haikaili ostoskeskuksien pariin ja isommille markkinoille oman vaate-, aurinkolasi- ja "yms"-kokoelmiensa kanssa. Ystävyys Katie Holmesin ja Tom Cruisenkin kanssa on juoruttu olleen vain kiipijämäistä porukoihin pujottelua, ja nyt Victoria viettääkin enemmän aikaa muiden kiipeilijöiden kuten Eva Longorian kanssa.

Victoriaa arvostellaan kovasti, kyseessä voi olla vain pelkoa eurooppalaisen säärikuningattaren astuttua paikallisten reviireille. Omasta mielestäni Victoria on ollut todella edukseen TV-haastatteluissa. Viime viikolla Victoria oli myös "Ugly Betty" Tv-ohjelman kuvauksissa - pitänee katsoa miten Rouva Beckham suoriutui, ainakin kuvista päätellen hän näytti upealle Vera Wangin asussa kuvauksissa.


Melanie Brown taas on pitänyt melua, jotta kaikki tietävät että hän teki "sitä" Eddie Murphyn kanssa, ja Melin toinen lapsi on todistusaineistoa siitä. Las Vegasissa on ollut vilskettä, Pamela Anderson ei ole ainoa joka vihittiin siellä - myös Mel B avioutui Stephen Belafonten kanssa Vegasissa. Tanssitaitojaan Mel B esittelee "Dancing with the Stars" ohjelmassa, ja ainakin tähän asti oikein mallikkaasti.

Kurkkaa Scary Spicen tanssintaa juutuubissa.

Hups, tämähän meni ihan vain juoruamisen piikkiin. Sillä media-kierrokseni jälkeen en ole juurikaan musiikillisia pop-uutisia kuullut Spice Girlseistä, saati yksikään radio- tai TV-kanava ei ole soitellut Spice-poppia.

Mitä konsertti tuo tullessaan? Spaissareiden parhaat hitit kokoelman? I wanna, I wanna, I wanna, I wanna really really wanna kuullakin niitä lauluja uudelleen. Marraskuussa julkaistaan Spice Girlsien Greatest Hits-albumi, Luojan kiitos, ainakin U2:n Bono uhrautui ja kirjoitti tytöille yhden uuden kappaleen.

Kiertuelle rouviintuneet popin prinsessat lähtevät omalla yksityiskoneella, jossa mukana niin hiussalongista ruokailuhuoneeseen.Daily Mail teki lentokoneelle kivan maalikoristuksenkin, jäämme odottamaan oikeaa versiota, ensi kuun uutta älppäriä ja joulukuussa käynnistyvää kiertuetta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti