Blogger Template by Blogcrowds

Tyylirikos: Crocs-kengät

maanantai 8. lokakuuta 2007Trendi Frendi on ajassa mukana, mutta muistuttaa rakkaita lukijoitaan... trendienkin kanssa oma järki kannattaa pitää päässä. Kännissä törttöily ja vankilareissutkin tuntuvat olevan trendi Lindsay Lohanin ja Paris Hiltonin piireissä, mutta tuskin selli kiinnostaa sinua, vaikka haikailisitkin samanlaisen mekon perään, joka Parisilla on.

Yksi iso suoraan sanottuna tyylirikos on Crocs-kengät. Ei, et niiden kanssa vankilaan jouda, mutta pakkaathan Crocsit jo talvi-unille ja ota vasta ensi kesänä takapihan puutarhahommiin ne esille. Etenkin äidit: lasten Crocsit joutavat nyt vintille!

En nyt ihan menisi niin pitkälle että sanoisin vihaavani Crocseja, ja tiedostan totta kai Crocsien hyvätkin puolet - kuten ei liiallista tukea, kuin paljasjaloin tassuttelua, joka asiantuntijoiden mukaan on oikein terveellistä.

Minua et voisi kuitenkaan pakottaa noita muovisia juustonrei'illä koristeltuja kauhistuksia ostamaan. Etenkään lapsilleni.
Tyyli-ikoniko? I don't think so.
CROCS UUTISIA MAAILMALTA

Hoitajat ja lääkärit vaviskoon: koska tulee ensimmäinen miljoona-luokan Crocs-lakijuttu?

- Foppatofflor (lempinimi Crocseille) kiellettiin jo norjalaisissa ja ruotsalaisissa sairaaloissa henkilökunnan käytöstä, koska muovilipottimet voivat toimia staattisen sähkön kantajina, ja kun ne koskevat sähköisiin (lääketieteellisiin!) laitteisiin, staattinen sähkö voi saada laitteen epätoimintaan.


- Britti sairaala kielsi Crocsien käytön niiden hepposen materiaalin ja etenkin juustonreikien johdosta - jos leikkausveitsiä tai neuloja tippuu hoitsujen kengille, tai siis niistä suoraan läpi, on tulehdusvaara suuri. (Ja auts-vaara myös!)

Crocsit vaarallisia liukuportaissa!

- Singaporelainen 2-vuotias tyttö menetti varpaansa kun hänen Crocs-tyyppinen kenkänsä jäi jumiin liukuportaisiin.

- Uusin tapaus sattui Virginiassa, jossa 4-vuotiaan pojan Crocs jumittui liukuportaisiin ja häneltä repeytyi varpaankynsi pois.

- Kun Crocs-muoti on levinnyt matti meikäläisten keskuuteen, samalla myös kenkien jumittuminen liukuportaisiin on noussut räjähdysmäisesti. Esimerkiksi Washingtonin metron alueella, jossa on eniten liukuportaita koko Yhdysvalloissa, kenkiä jumittui tänä kesänä liukuportaisiin monta kertaa viikossa, vaikka ennen moista ongelmaa ei juurikaan edes ollut! He ovat alkaneet varotoimiin, ja laittaneet esille varoituskylttejä joissa Crocsien käyttö liukuportaissa on kiellettyä.

- Atlantan lentokenttä ilmoittaa viisi Crocsit-tarttui-liukuportaisiin onnettomuutta ja Japanissa on ainakin 39 vastaavaa tapausta viimeisen parin kuukauden aikana.Crocs Inc. ja heidän vastavetonsa.

- Coloradolaisen Crocs-yrityksen edustaja vastaa: "Kenkämme ovat vain niin suosittuja ja saavat paljon huomiota, on loogista että negatiivista puppuakin kirjoitetaan. Näitä juttuja nyt sattuu, muidenkin kenkien kanssa."

- Crocs myös juuri lanseerasi uuden Mammoth mallin talvea varten ja sen toivotaan olevan yksi suosituimmista tuotteista amerikkalaisten joululahjalistoilla.- Crocsin pörssikurssi on noussut lähes koko kesän ajan, lukuunottamatta elokuun puolta väliä, jolloin se alkoi hieman laskea, ja uudelleen pari viikkoa sitten Virginian tapauksen jälkeen.

- Yritys vastasi nopeasti sairaala-uutisiin ja ajoitti uutisen uusista sairaalahenkilökunnalle suunnatusta mallista hienosti vain päivän viimeisimmän liukuporrasonnettomuuden jälkeen. Hienoa markkinointia. Nyt pörssikurssi jo porskuttaa taas kovaa vauhtia ylös päin.Crocsit eivät sovellu
- Pitkille kävelymatkoille - niissä ei ole tarpeeksi tukea.
- Urheiluun.
- Kylmääm ilmaan.
- Suomessa tätä nyt ei tarvitse pelätä, mutta Crocsit eivät sovellu kuumuuteenkaan, ystäväni pieni poika poltti jalkapohjansa Crocsien kanssa aavikon kuumassa hiekassa kävellessään.

- Leikkipuistoon / koulun välitunnille, sanoo WebMed.
Lähde: CNN

2 kommenttia:

 1. Anonyymi kirjoitti...

  Minäkään en erityisemmin pidä Crocseista (suorastaan vihaan niitä), mutta ehkä itse harkitsen tarkemmin miten avoimen vihamielisesti niistä netin kaltaisessa julkisessa paikassa kirjoittelen..

  27. heinäkuuta 2008 klo 22.45  

 2. Crocs kirjoitti...

  http://kiks-it.livejournal.com/tag/crocs
  myöskin blogailua crocseista.

  28. heinäkuuta 2008 klo 20.12  

Lähetä kommentti