Blogger Template by Blogcrowds

Trendi Frendin Kirjoitus Kilpailu

maanantai 12. marraskuuta 2007
Trendi Frendi on sivusto naisilta naisille. Palstalla kirjoittaa naisia Suomesta ja ympäri maailmaa. Yhteisen äidinkielen lisäksi yhdistävänä tekijänä on kiinnostus ajankohtaisiin tapahtumiin ja ilmiöihin, sekä halu jakaa omia vinkkejä ja kokemuksia muiden kanssa.

Sivustomme on erittäin kommentti-ystävällinen ja toivommekin että alat reippaasti kommentoimaan!


Olet myös tervetullut jatkuvasti kasvavaan kirjoittaja-kaartiimme!


Koska emme ole kaupallinen sivusto, emme maksa kirjoituksista, ja se on aivan sinusta riippuvainen juttu, haluatko vakituiseksi kirjoittajaksi, vai lähettää vain yhden kirjeen tai jutun julkaistavaksi.

Voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai nimimerkin takaa.

Lue lisää sivustomme ohjesäännöistä täältä.

Kaikkien kirjoittajien kesken arvomme tuotepalkintoja ja tämän kuun palkintona on kuvassa oleva Tommy Hilfigerin lompakko. Koska sivustomme on uusi, palkinnon voit voittaa myös kirjoittamalla keskustelupalstoille tai omaan blogiisi - meistä!KILPAILUN OHJEET:

1. Kirjoita Trendi Frendiin sopiva juttu ja lähetä se meille sähköpostitse osoitteeseen trendifrendi (@) gmail (.) com - otathan ()-merkit ja välilyönnit pois. Lue ohjeet ensin.

TAI

Kirjoita postaus Trendi Frendistä omaan blogiisi ja linkitä se joko etusivullemme tai tähän kutsuun. Jätä sen jälkeen alle kommenttia, ja jätä linkki blogiisi - samalla osallistut kilpailuun ja linkin kautta löydämme sinut jos voitat. Voit myös kertoa sen meille sähköpostitse.

TAI

Kirjoita tästä kilpailusta ja laita linkki jollekin keskustelupalstalle ja laita meille linkki keskusteluun sähköpostitse niin osallistut laukun arvontaan.2. Kilpailu päättyy 8.12.2007 klo 24.00 Suomen aikaa. Tommy Hilfigerin lompakko arvotaan kaikkien Trendi Frendien kesken, eli niiden jotka ovat kirjoittaneet juttuja joko sivustolle tai omiin blogeihinsa sivustostamme. Voittajalle ilmoitetaan 9.12.2007 ja voittaja ilmoitetaan myös sivuillamme.Mistä jutun juurta?

- Aihe on melko vapaa, ohessa muutamia ideoita!

- Jokelan ampumistapahtuma on monien mielissä. Kerro omia tuntojasi, ja miten olet vaikka omille lapsille kertonut asiasta. Onkos sinulla teoria miten vastaavanlaiselta vältytään tulevaisuudessa.

- Joulun aika on käsillä! Mitä jouluperinteitä sinulla on, vai onko ollenkaan? Kauhistuttaako joulu anopin kanssa tai onko ideoita joulukoristeluun? Vinkkejä sinkku-jouluun tai isoon sukujuhlaan - kaikki jutut otetaan ilolla vastaan.

- Mikä on "must have"-tuote, jota ilman et voi elää? Kerro se meille, ja miksi se on hyvä.

- Haemme kirjoittajia maailman suurkaupunkien liepeiltä raportoimaan mikä on tämän hetken kuuma trendi kussakin maailman kolkassa.

- Olitko iki-muistoisella matkalla? Kirjoita juttu missä olit, mitä teit ja miksi suosittelisit tai et suosittelisi paikkaa muille.

- Menossa naimisiin, tekisi mieli kosia tai avioeron kynnyksellä? Kirjoita parisuhteeseen liittyvä juttu - voimme julkaista kaikki jutut myös nimimerkillä ja silti voit osallistua arvontaan.

- Jaa ammattitaitosi! Oletpa sitten lääkäri, opettaja tai muodin ammattilainen, jaa tietämyksesi. Linkit yritykseesi ovat myös tervetulleita.

- Kotiäiti? Kerro arjestasi, miten tapaat muita äitejä tai kerro miten teillä on hoidettu karkkipäivä, kuivaksi opettelu tai koulukiusauksen uhrina olo - aihe on vapaa!

- Kuulisimme mielellämme "kirjeitä maailmalta", jossa kerrot omasta arjestasi. Samoin "Näin Amerikassa"-tapaisia juttuja, eli "Näin Ranskassa", tai "Näin Rovaniemellä" tms. missä sitten oletkin ja miten asiat sinun kulmillasi hoituvat.

1 kommenttia:

  1. Anonyymi kirjoitti...

    Right now it seems like Movable Type is the preferred blogging platform available right now.

    (from what I've read) Is that what you're using on your blog?    My web site - waist hip ratio

    8. syyskuuta 2014 klo 0.22  

Lähetä kommentti