Blogger Template by Blogcrowds

Hoitavat hiusharjat

lauantai 27. lokakuuta 2007
Hiustenhoidossa on taas harpattu askel eteenpäin. Hiustyypille oikeanlaisten shampoiden, hoitoaineiden ja muotoilutuotteiden sekä ionisoivien kuivainten ja kähertimien rinnalle ovat saapuneet hoitavat hiusharjat.

Hiustenmuotoilutuotteiden jätti Goody on lanseerannut markkinoille kehittämänsä Styling Therapy -hoitavat hiusharjat. Tarjolla on kolmea eri tyyppistä terapiaa.
Reduce+Dandruff harjoista löytyy apua hilseilevälle päänahalle. Hoitavana aineosana on kupari, jonka on tutkimuksissa todettu vähentävän hilseilyä yleisesti aiheuttavaa päänahan bakteeri- ja sienikasvustoa peräti 88 %.

Add+Shine harjat on tarkoitettu kuivista ja elottomista hiuksista kärsiville. Vaikuttava aine jojoba antaa elinvoimaa ja kiiltoa sekä ehkäisee latvoja haaroittumasta.

Protect+Color harjan vaikuttava aine on questamid (Bishydroxyethyl Biscetyl Malonamide), joka syventää ja suojaa omaa hiusväriä. Harjaa on saatavilla kolmelle eri väriryhmälle; vaaleahiuksisille, brunetti-punapäille, sekä tummahiuksisille on omat harjansa.

Kussakin sarjassa on omat harjansa niin muotoiluun kuin ihan perussukimiseen. Styling Therapy harjoille on haettu patenttia.

Lisää aiheesta:Goody Styling Therapy

0 kommenttia:

Lähetä kommentti