Blogger Template by Blogcrowds

Trunki mukaan ja ei kun menox!

sunnuntai 7. lokakuuta 2007Lentäminen lapsikatraan kanssa voi olla haasteellista.


Ja lennot eivät ole se pahin osio! On niin paljon pelejä, kirjoja, elokuvia, musiikkia tai leluja, jotka pitävät vilkkaammatkin lapset kiireisinä lentojen ajan. Meidän perheen lempikauppa on Madallie, jonka valikoimista löytyy niin perinteisestä Uuno-pelistä kirjoihin ja vaikka tämä mainio rullalle taitettava liitu-piirrustustaulu!


Isoin haaste ainakin meidän pesueen kanssa on lentokentät. Odottaminen, jonotus, turvallisuustarkastukset... Pahin on koneiden vaihdot.

(Vinkki: älä säästä matkalipun hinnassa ostamalla monen layoverin lentoa lasten kanssa, suora lento on joka pennin väärti!)

Toivoin aina toista käsiparia lentokentillä, koittaen pitää lukua tavaroista ja lapsista. Sen ongelman oikeastaan ratkaisi mainio lasten matkalaukku nimeltä Trunki, joka toimii niin istuimena kuin jaloilla eteen päin lykättävänä kulkuneuvona.

Lapsi voi ajella Trunkilla kentällä (ei huolta, siinä on myös nauha, josta voit pitää kiinni) ja sinulla on kädet vapaana. Parasta että tämä rattaiden korvike kuljettaa samalla kaikki lapsen tavarat - joita sinun ei tarvitse nyt kantaa!

Trunki on kohtalaisen kevyt - mutta tarpeeksi tukeva ollakseen turvallinen. Suositus-ikä on yli 3-vuotiaille, ja meillä vielä 7-vuotiaskin haluaa sitä käyttää. Toimivuus, viihdyke ja kuljetusmuoto yhdistyy yhdessä värikkäässä laukussa, ja mahtavinta on että sitä ei tarvitse laittaa kaappiin odottamaan vain matkoja - se toimii hyvin myös lastenhuoneen lelulaatikkona ja ajettavana leluna kotioloissa!

Hintaa matkalaukulla on noin 30 euron kieppeillä, jälleenmyyjiä on ympäri maailmaa.
Ps. Yläkuvassa olevan neidin vaatteet Skimbacosta.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti