Blogger Template by Blogcrowds

Cindy Crawfordin ihonhoitosarja

torstai 11. lokakuuta 2007Cindy Crawfordin Meaningful Beauty on huippulaatuinen Ranskassa kehitetty kosmetiikka sarja. Testipupujen sijaan sarjaa testasi itse Cindy Crawford kunnes sarja löysi tiensä TV:n ostoskanaville. Itse en moisesta sarjasta edes tietäisi, jollen olisi nukahtanut sohvalle eräänä iltana ja herännyt muutamaa tuntia myöhemmin Cindyn ääneen Meaningful Beauty mainos-ohjelmassa.

Cindy siellä kutsui minua kokeilemaan ihonhoitosarjaansa.

"No miksei" ajattelin, olin liika kiireinen tavarataloissa tai kemppareissa juoksemiseen, joten avasin saman tien Meaningful Beauty nettisivun ja tilasin tuon sarjan. TV-shoppailu ei ole tapaistani, ja kaapistani ei löydy toinen toistaan mahtavampia veitsisarjoja, mutta ajattelin että ihonhoitosarjan täytyy olla hyvä, missään en ole nähnyt isoa hypeä tai kahden kerroksen korkuisia billboard-mainoksia tuotteesta. Minuun oikeastaan teki paremman vaikutuksen että Cindy itse oli TV:ssä ilman meikkiä puhumassa tuotteesta, kuin että sarja olisi ollut myynnissä tavaratalossa ison hintalapun ja Cindyn kuvan kera.

Cindy Crawford ei tuottanut pettymystä, eikä hänen ihonhoitosarjansakaan.

Tuotesarjaa kutsutaan nimellä "Age Maintenance System", ja allekirkoitan sen kyllä. Iho kuin lopetti vanhenemisen, ja nyt on naama niin heleänä.

Tämä iänhoitosarjaa kuuluu puhdistusaine, päivä- ja yövoide, silmänalusrasva, naamio ja décolleté voide. Tuotteettekevät ihon pehmeäksi, mutta rasvasuudesta ei ole tietoakaan. Ihon säävyyn se on vaikuttanut varmasti eniten - nyt entinen meikkivoiteen läträäjä voi helposti lähteä kauppareissulle laittamatta meikkivoidetta.

Meaningful Beauty tuotteissa on rutkasti vitamiineja ja tärkein ainesosa on saatu harvinaisesta ranskalaisesta melonista - ja tämä uusi ainesosa auttaa ihon uusiutumista ja tuo mukanaan coenzyymi Q10, liposodeja ja mineraaleja jotka auttavat ihoa säilyttämään nuoren omaisen kimmoisuuden ja sävyn.

Valitettavasti sarja on saatavilla vain internetistä, ja koko sarja täytyy ostaa kerralla. Mutta hinta on todella edullinen! Tilasin kolmen kuukauden satsin, ja se olin noin 90 dollaria / 70 euroa! Yhden kuukauden testipaketti on parinkympin tienoilla, mutta silloin pitää jatkotilata sarja ja maksaa 29,95$ kerran kuukaudessa ja tuotteet tulevat automaattisesti aina kotiisi.

www.meaningfulbeauty.com

3 kommenttia:

 1. krista kirjoitti...

  Sun kommentin ja nettisivujen innostamana olin jo ostamassa minullekin uutta ihoa, mutta eivätpä läheta tänne Espanjaan. Harmin paikka...

  12. lokakuuta 2007 klo 21.52  

 2. Trendi Frendi kirjoitti...

  Voi pahus! Laita e-mailia, jos haluat tilata minun kautta!

  13. lokakuuta 2007 klo 3.14  

 3. Anonyymi kirjoitti...

  Hi and thanks for the blog post i have been hunting for this certain information on-line for sometime now therefore appreciate it.


  My webpage - why i should quit smoking

  29. toukokuuta 2013 klo 8.08  

Lähetä kommentti