Blogger Template by Blogcrowds

Julkkikset Halloween asuissa

lauantai 20. lokakuuta 2007
Trendi Frendi vastaa Halloween-haasteeseen ja jatkaa Halloween-aiheisilla jutuilla... Joka neljäs kävijä on tullut sivuillemme Halloweeniin liittyvällä hakusanalla, joten tarjoamme sitä mistä on kysyntää. (Ja muitakin juttuja on luvassa!)


Shaun Pattenden/Allactiondigital.com/Retna LtdNyt vuorossa julkkisten parhaimmat Halloween-asut! Mariah Carey merenneitona muutaman vuoden takaa. Alla Jerry Seinfelt mainostamassa uutta Bee-elokuvaa. Ampparit ovat varmasti tänä Halloweenina yksi suosituimmista asuista!Phil Loftus/Capital Pictures/Retna Ltd.
Sir Elton John tekee vaikuttavan sisääntulon tässä Mozart-asussa. Kyseessä olisi voinut olla Halloween-juhlat, mutta bileet olivat itsensä Elton Johnin 50-vuotis pippalot.


Peters/Davies/Retna Ltd.Oops! Lindsay Lohan unohti että oli Halloween, mutta viime tipassa keksi itselleen asun oman vaatekaapin kätköistä...


Ja oma ehdoton suosikkini: Matt Lauer Paris Hiltonina. Ja ohessa kuva myös Matt Lauerista ilman Paris Hilton-asua...NBC


Voi Paris-ressukkaa... Ja etenkin kun tuo ylempi kuva on viime vuodelta, tänä Halloweenina suosituin asu kun on Paris Hilton vankilan raidallisissa.Splash News

Lisää julkkiksia naamiais-asuissa tarjoaa MSN.

1 kommenttia:

  1. Anonyymi kirjoitti...

    Lintsay Lohan on paras... asu kauhea!

    23. lokakuuta 2007 klo 18.49  

Lähetä kommentti