Blogger Template by Blogcrowds

Pamelalla pullat uunissa?

keskiviikko 10. lokakuuta 2007


Taikurinapulainen Oktoberfesteillä eilen Vegasissa. Hyi Pamela, ethän kaljoitellut raskaana ollessasi!

Pamela Andersonin ja Rick Salomonin pika-häille selkesi tänään selitys.

Pamela Anderson on raskaana.

Pamela itse kieltää huhut - arvaat kai jo? - omassa blogissaan, syy kieltoon voi tietysti olla aivan liian tuore avioliitto ja vaikka Vegasin show tyttö-sopimukset. Pamelahan ei ainoastaan käynyt pikaisesti vain naimassa Vegasissa (siis tarkoitin "mennyt naimisiin"), vaan asustaa tällä hetkellä siellä ja esiintyy paikallisessa teatterissa illuusio-showssa. Elokuvat ja TV-ohjelmat ovat kuulema niin eilispäivää, nyt Pampsu valtaa teatterin parrasvaloja. Ja Las Vegasissahan niitä on.


Viime vuonna Pamela kertoi olevansa raskaana, mutta sai keskenmenon, ja hänen ex-siippansa Kid Rock sanoo sen olleen vain julkisuudenhakua, eikä totta. Kenties Pamela haluaa tällä kertaa odottaa turvallisen ajan kertoakseen nyt uudesta raskaudesta, eikä halua ilkeilevän lehdistön syyttävän häntä huomionkipeydestä.

Pamelan lähipiiristä raskaus-tieto on kuitenkin mennyt InTouch-juorulehteen. Lehden mukaan Pamela on toisella kuulla raskaana ja on juuri aloittanut happihoidot parantamaan hänellä olevan maksatulehduksen. Pamelan lähipiiri on huolissaan miten raskaus vaikuttaa maksasairauteen.Photo: Evan Agostini/Ethan Miller/Getty

0 kommenttia:

Lähetä kommentti