Blogger Template by Blogcrowds

Sinkkuelämää elokuvan vaatteet!

tiistai 9. lokakuuta 2007
HUOM! Tämä juttu kuvineen tuo paljastuksia Sinkkuelämää-elokuvasta joka tulee ensi-iltaan vasta ensi kesänä - älä lue jos et halua pilata yllätystä!

Jo kolme vuotta sitä on lupailtu ja lupailtu... meinaan Sex and the City eli Sinkkuelämää-elokuvaa, ja nyt se on vihdoin tekeillä! Vaikka monelle sarjaa seuranneelle trendi-beibille Sex and the City TV-ohjelma toimi trendien näyttäjänä, niin monet trendi-tietoiset ihmiset buuavat nyt elokuvan kulisseissa otetuista kuvista elokuvan vaatevalintoja. Tv-sarjahan lopetettiin jo kolme vuotta sitten, ja näiden kuvien perusteella elokuva tarjoaakin trendejä menneiltä ajoilta. Parhaimmat asut jätämme vielä arvoitukseksi!

Kuvaukset ovat yhä käynnissä New Yorkissa, ja uutisvuotoja elokuvan tapahtumista tulee julki viikottain. Kaksi suurinta yllätystä: Sarah Jessica Parkerin näyttelemä Carrie nähdään morsiuspuvussa ja Kristin Davis Charlottena on vihdoin raskaana. Onko Mr. Big myös Mr Right, ja onko Carrien häät totta vai vain unta, se jää nähtäväksi.

Ihastuttava Jennifer Hudson on osa elokuvan näyttelijä-kaartia. Hän jätti jopa Beyoncen kakkoseksi Dream Girls elokuvassa. Nyt taitaakin olla isompi pala purtavana Sinkkuelämää nelikon kanssa.
Miten on naiset, kuka haluaa tuntea olonsa palloksi ja pukeutua pallokuosiin? Entä kuka jaksaa shopata noin monta kassillista korkkareissa ja kahdeksannella kuulla raskaana?

Tässä äitiysmuotia a'la Charlotta.


Lisää kuviaLentävää häämuotia Carrien malliin - upea kermakakku-mekko, hieman liika perinteinen omasta mielestäni Carrielle. Myös liika iso - huomaa miten mekkoa on yritetty teipata kiinni ihoon... Ja perinteen mukaan, jotakin sinistä ja Carriella se on sininen(kö?) sulka päässä. Hm...Cynthia Nixonin näyttelemä Miranda tuo oman osansa sinistä hääjuhlaan. Ainakaan Miranda ei jää seinäkukkaseksi.
Kukkasista puheen ollen.. Unohtakaa unikot, Carrien mukaan nyt on magnolian aika!
Hieman myös iki-vihreää kukkaa mummon verhokankaita käytellen.. Ja mitähän Victoria Beckham sanoisi tuosta Eiffel-torni laukusta Pariisin muotiblogissaan?


Ja kermana pohjalla.. itse New Yorkin tyyli-ikoni Patricia Field, joka vastaa Sinkkuelämää elokuvan puvustuksesta. Sitä minä olen aina sanonut että Aira Samulin on ollut edellä aikaansa.Jatkoa seuraa... jossain vaiheessa Trendi Frendi paljastaa upeimpia Sex and the City leffan asukokonaisuuksia!


Lähteet/Photos:
Celebrity Babylon
NY Daily News
InStyle

0 kommenttia:

Lähetä kommentti