Blogger Template by Blogcrowds

Kauden alusvaate trendit

tiistai 13. marraskuuta 2007
Vaikka ilmat vain viilenevät, ja pitkä talvi on vasta alkamaisillaan, niin Trendi Frendi kehoittaa laittamaan alusvaate puolen karderoobissasi nyt kuntoon. Koko pukeutuminen lähtee alusvaatteista! Vai tuntisitko oloasi seksikkääksi edes siinä syntisen upeassa pikku-mustassa, jos alla olisi vanhat virttyneet mamma-housut a'la Bridget Jones? Ja kuka tahansa isompi kuin C-kuppinen tietää, ettei aerobic-tunti ole hauskaa ilman kunnon rintaliivejä.

Kuten legendaarinen suunnittelija Diane von Fürstenberg neuvoo, käytä vaatteita joissa itse tunnet olosi hyväksi - silloin näytät parhaimmaltasi. Kun vaatteiden alta löytyy vetimet, jotka tuntuvat ja näyttävät sinusta hyville, saat menoon sellaista ryhtiä ja itseluottamusta että näytät upealle missä tahansa asussa!

Trendi Frendi keräsi muutaman valmistajan suosituimpia rintaliivi malleja tämän syksyn mallistoista. Syksyn alusvaatteissa on nyt korukiviä, pitsiä ja monivärisiä brodeerauksia. Naisellisuus on valttia ja väreinä trendikkäimmät ovat punainen ja musta. Toisen ääripään rintaliviit ovat sileät niin sanotut t-paita-liivit, jotka antavat kunnolla tukea, ja voi käyttää vapaammin ohkaisempienkin vaatteiden alla - nämä topatut tai kunnolla muotoon tehdyt rintaliivit ovat talvella hyviä myös neuleiden alla. Toppauksia tänä syksynä on niin geelillisiä tai jopa ilmatäytteisiä.Tender Temptation, TriumphUltimate Temptation, TriumphMariette, Fantasie
Tiedustelut: FARIDI OY
email: ritva.paalanne@welho.com

Aubade La Passionnee, Myy: CAZARSyksyn uutuus, Angels Air Push Up, Victoria's Secret
Syksyn Uutuus, Satin Superboost, GossardLavish, Gossard
Cashmere, Calvin Klein, myy: Fig Leaves
Lue myös:
Onnittelut satavuotiaille rintaliiveille
Alusvaate Oppitunti, luento 1
Hollywoodin pikkuhousumuotia

0 kommenttia:

Lähetä kommentti