Blogger Template by Blogcrowds

Kauden viisi upeinta käsilaukkua

torstai 15. marraskuuta 2007
Vecko Revyn mainiossa Ebban blogissa heitetään haaste: Näytä viisi unelma käsilaukkuasi. Trendi Frendi vastaa haasteeseen esittelemällä sivuston suosikit:




Dooney & Bourke
jatkaa julkkis-suunnittelijalinjalla. Joulukuussa julkistetaan uusi HP–laukku, jonka kirjainlyhenne ei tule kastikkeesta; tällä kertaa designer -vuorossa on ollut nuori näyttelijälupaus Hayden Panettiere. Suunnitteluprosessi sujui yhteistyössä Peter Dooneyn kanssa. Laukkua on tulossa myyntiin rajallinen määrä; halukkaat voivat hamstrata sitä punaisen lisäksi valkoisena, mustana ja ruskeana. Keräilijät valppaina siis!



Kauden muotiväri hopea loistaa Todd’in Boomerang laukussa. Pehmeä nahkalaukku sopii niin arkeen kuin juhlaan, sopivan kokoisessa veskassa kulkee mukana tarpeellinen varustus vaativampaakin ylläpitoa tarvitsevalla matamilla.




Upea Loeffler Randallin Hattie Signature Satchel kiiltonahkalaukku ei lisäkommentointia kaipaa. Kuva puhukoon puolestaan. Laukkua on saatavana mustana ja suklaanruskeana. Tästä voisi nähdä jopa tuhmia unia.




Monogram Vernis Summit Drive Louis Vuittonin - Pomme D'Amour laukku on kertakaikkinen joululahjahaave. Esteeksi laukun ja pukinkontin välille saattaa tosin nousta sen korkea hinta. Vaikka inflaatio kuinka söisi rahan arvoa, tulee laukku meistä useimmille aina olemaan arvokkaampi kuin sen sisältö. Kiiltonahkaista unelma-laukkua on saatavana punaisen lisäksi mustana ja valkoisena.




Valentinon upea rusetti kirjeluorilaukku on tänä syksynä näkynyt useamman julkkis kaunottaren kainalossa kuin Hugh Hefner koko elämänsä aikana. Kauniilla rusetilla koristettu laukku on myös kätevä; laukun saa roikkumaan rusetin silmukasta, jolloin se kulkee helposti mukana. Laukkua on saatavilla yksivärisenä eri väreissä ynnä metallinhohtoisena sekä raidallisena ja elukkakuoseissa.



Jessica Simpson oma Valentino kainalossa



Lue lisää laukuista:
Grace Kellyä kaupan
Julkkikset suosivat Valentinoa
100 kuva jouluun - 10 pikku-joulu laukkua
Johan on (feikki-)markkinat - miten tunnistat aidon Louis Vuittonin

0 kommenttia:

Lähetä kommentti