Blogger Template by Blogcrowds

Victoria's Secret Show

lauantai 17. marraskuuta 2007Victoria's Secret alusvaatemerkin muotinäytös pidettiin torstaina Hollywoodissa. Kyseessä ei olleet ihan pienet pippalot, ja sekä katsomossa että lavalla oli paljon tunnettuja nimiä.

Ohessa kuvia ja tunnelmia näytöksestä ja Spice Girlsien ensi esiintyminen tauon jälkeen. Popparit saivat hieman sapiskaa lehdistöltä huultenliikutuslaulannasta, jäämme odottamaan kiertuetta mielenkiinnolla.
Seal ei turvautunut tekniikkaan, vaan lauloi show'ssa yhdelle kaikkien aikojen tunnetuimmalle Victoria's Secret mallille, vaimolleen Heidi Klumille ja kaikkien yllätykseksi Heidi lauloi miehensä kanssa! Heidi oli mukana myös näytöksessä, ja oikeassa tähti-osassa, meinaan lumitähti-osassa.
Tunnetusti näytökset ovatkin enemmän fantasiaa kuin totuutta, valitettavasti voit unohtaa lentelyä näillä siivillä, ne kun ovat vain rekvisiittaa. Näytöksissä on aina paljon fantasia-asuja, joita firma ei edes tarjoa kaupaksi. Ymmärrettävää kyllä, tuskin kysyntä olisikaan kova. Ja pelkillä firman omilla tuotteilla ei valitettavasti saisi aikaan yhtä näyttävää spektaakkelia.
Katsomossa ihasteli näytöstä mm. Eva Longoria ja Hayden Panettiere.

Pikku videonpätkä tapahtumasta, ja vuoden kohutuimman pop-bändin haastattelu.

Lähde: Daily Stab

Hollywood Rag

0 kommenttia:

Lähetä kommentti