Blogger Template by Blogcrowds

Putiikinpitäjän kynästä - Katja paljastaa kaiken

tiistai 13. marraskuuta 2007

Katja tässä moi!

Tästä lähtee viikottainen kolumni suoraan putiikinpitäjän kynästä, tai no, näppäimiltä, jos nyt ihan tarkkoja ollaan. Omistan Amerikassa lasten nettikaupan nimeltä Skimbaco, ja koko kaupan idea lähti siitä että halusin luoda itselleni työpaikan oltuani lasten kanssa kotona useita vuosia. Asutaan hiihtopummeina täällä Coloradon Kalliovuorilla ja oli jotain keksittävä jotta voisi rahoittaa perheen skimbaamisen. Siitä nimi Skimbaco!

Kauppa on ollut auki helmikuusta alkaen, ja melkein jokainen penni on mennyt markkinointiin ja inventaarion kasvattamiseen. Olin myynyt netissä muutaman vuoden ja luulin olevani niin pirun etevä markkinointisuunnitelmieni kanssa. Tosiasia on, että nettikaupan ylläpito on kokopäiväistä hommaa myös silloin kun tilauksia ei satele roppakaupalla. Keksin muutamia edullisia ja jopa ilmaisia markkinointikeinoja jottei kaikki tuotto enää valu mainospaikkojen ostamiseen.


Amerikassa on tuhansia lasten nettikauppoja, joten oli keksittävä jokin juttu, miten erotun muista.

Tulen Trendi Frendissä kertomaan kikkojani ja vinkkejäni miten mm. sain kauppani amerikkalaiseen aamu TV-ohjelmaan sen ensimmäisen puolen vuoden aukiolon aikana. Pääset kurkistamaan mitä on omistaa amerikkalainen nettikauppa ja kenties neuvoista on apua myös muille nettikauppiaille tai sellaiseksi aikoville.

Amerikassa yksi suurin trendi melkein vaatteissa kuin vaatteissa on "Hollywood apinointi", eli mikä julkkikset käyttävät, ja täytyy sanoa että olen mennyt tähän aivan täysin rinnoin mukaan, ammatin tuomaa sairautta kai. Selailen nykyään kauppojen kassoilla kaikki juorulehdet vain nähdäkseni mitkä vaatteet kenenkin julkkiksen lapsella on päällä.

On se kyllä yhä aina yhtä jännittävää huomata julkkisten lapsilla samoja vaatteita, joita omillakin muksuilla on - tai vielä paremmin: joita omassa liikkeessäni myyn. Ensimmäinen julkkis-käyttäjä taisi olla Desparate Housewives sarjan Joely Fisherin tytär, Lelli Kelly-kengissä. Ne ovat jo loppuunmyyty liikkeessäni, sen jälkeen niitä oli monilla muillakin julkkisten lapsilla - mm. Hansonin veljesten lapsilla People-lehdessä.




Yksi julkkisten suosimista merkeistä, joita myyn on Tea Collection. Itse tykkään merkistä, koska vaatteet ovat laadukkaita, ja yritys lahjoittaa ison osan tuotosta Global Fund for Children- hyväntekeväisyysjärjestölle. Ja vaatteet eivät ole kalliita verrattuina muihin putiikkimerkkeihin. Tea Collectionin faneja ovat mm. Katie Holmes, Sarah Jessica Parker, Brooke Shields, Gwyneth Paltrow ja kymmenet muut.





Brooke Shieldsin tytär Tea Collectionin mekossa.


Photo by Bauer Griffin.



Embeth Davidtzin ja hänen miehensä Jason Sloane PS Arts Express Yourself tapahtumassa edellis-viikonloppuna Kaliforniassa. Heidän tyttären hame myynnissä Skimbacossa.


Hame on Tea Collectionin Hermosa Floral skirt.



Photos by INF.



Denise Richrads tykkää useammistakin Skimbacossa olevista merkeistä, kuten japanilaisista Tsukihoshi lenkkareista, Lola et Moi vaatteista ja Monkey-Toes kengistä ja sukista.



Jos sinulla on kysymyksiä nettikaupankäynnistä tai haluat esitellä yrityksesi Trendi Frendin lukijoille, ota yhteyttä.



Valokuvat: Celebrity Baby Blog

0 kommenttia:

Lähetä kommentti