Blogger Template by Blogcrowds

Jennifer Garner Vuoden Glamour Nainen 2007

keskiviikko 28. marraskuuta 2007



People-lehden mukaan Matt Damon on vuoden seksikkäin, ja Glamour-lehti antoi Vuoden Nainen-tittelin Jennifer Garnerille.



Jennifer Garner Glamour-lehden palkinnonjako-tilaisuudessa marraskuun 14.



Vaikka seksikäshän tuo Bourne-sankari on ja Jennifer oikea vakooja-Barbie Alias-TV-ohjelmassa, mutta tosi elämässä kumpikaan ei ole mikään seurapiirien kunkku tai primadonna, vaan viettävät lasin kilkuttamisien sijaan mielummin aikaa perheidensä kanssa. Itseasiassa usein jopa yhdessä - ovathan Matt Damon ja Jenniferin aviomies Ben Affleck tuttuja jo Good Will Hunting-ajoilta asti.


Lehdistö on puhunut, ja Trendi Frendi bongaa yhden ihan ehdottoman trendin, mikä on nyt IN... Suihkuseurapiireily on vaihtunut lasten leikki-deitteihin, ja smokit ja gourmet-kokit ovat vaihtuneet farkkuihin ja t-paitoihin ja Starbucksin kahviin kertakäyttömukissa (leikkipuistossa tai ajomatkalla satu-balettiin). Nyt tavallistelu Hollywood-piireissä on muotia. Ja etenkin äitiys ja isyys ovat aivan ehdottoman trendikästä, ja Hollywoodin ehdottomasti trendikkäin asuste onkin hyvin puettu vauva tai taapero kantoliinassa tai yhdeksänsadan dollarin rattaissa.

Jotenkin ihan hirmuisen lohduttavaa. Tämä meikäläisenkin äitiys on nyt muotia.



Bennifer ja Violet näyttävät tavis-tyyliä.


Isabella hurmaa Bugaboon rattaissa.



Lähteet:
Just Jared
Msnbc

0 kommenttia:

Lähetä kommentti