Blogger Template by Blogcrowds

Alusvaate oppitunti, luento 1

perjantai 2. marraskuuta 2007



Tapahtuipa jouluaattona...

Tunsin oloni alastomaksi, hän suorastaan riisui minua katseellaan, vaikka omassa mielessäni ainoa kinkku oli se jota juuri olin ahminut suurella ruokahalulla. Miehelläni taisi olla jo jälkiruoka mielessä, olihan hän jo aikaisemmin vihjaillut että joulun kohokohta on illallisen jälkeen. Olin leiponut mieheni herkkua, rommikakkua, joka oli mukavan kostea bermudalaisen ansiosta. Kakku oli muhinut keittiössä jo muutaman päivän, saaden minut lähes hulluksi kiusailevilla aromeillaan. Maltoin tuskin odottaa ja haaveilin jo isosta palasta rommikakkua suussani, kun mieheni keskeytti suussasulavat unelmani, ja antoi minulle salaperäisen vaaleanpunaisen paketin, joka oli sidottu mustalla satiininauhalla.

Olin yllättynyt, paketti ei näyttänyt sellaiselta, jossa olisi uusi porakone, vaikka sellaista olin toivonut, olin vanhoihin kaluihin jo niin kyllästynyt poraillessani kotiremontin yhteydessä. Riisuin paketin satiininauhoista ja nostin paketin yläosaa, jonka alta paljastui mustaa silkkipaperia. Silkkipapereihin oli kääritty rintaliivit, muutamat alushousut, jopa sukkanauhat ja mustat sukat.

Ai-jai-jai-jai... ajattelin, ukko-kulta on kymmenen vuoden jälkeen ensimmäistä kertaa ostanut minulle hepeniä. Nyt jo itsekin kiittelin että lapset nukkuivat ylhäällä sängyissään, ja mieheni ei-niin-kainon pyynnön saattelemana aloin riisua vaatteitani, pitihän näitä upeuksia sovittaa saman tien. Olivat oikein Englannista asti tilattu - mieheni oli tehnyt mahtavaa työtä pikkuhousuagenttina ja löytänyt netistä Agent Provocateurin liikkeen.

Mutta missä mieheni oli hieman mennyt pieleen, oli hepenien koko.

Vaikka miten koitin tunkea rehevää etumustani kuppien sisään, niin ei. Pystyin tuskin hengittämään kun vaatekappale oli niin tiukka. Nännini lähes auttamatta tupsahtivat ulos. Ja kyseessä ei ollut 1/4 kupin tai mitkään muuutkaan demi-kokoiset tissintaskut, vaan kyseessä oli ihan klassinen: koko oli aivan liian pieni.

Vai olinko minä liian iso? Eikö miehelleni kelvannut D-kuppini, toivoiko että mahtuisin C-kuppiin? Vai oliko tämä hienovarainen vihjaus mitä olisi luvassa, jos laihduttaisin ne ylimääräiset kilot? Oliko hän vain tilannut tuotteet koska kataloogin kuvat olivat lähes pornahtavia ja hän tarvitsi silmänruokaa? Enkö minä kelvannut hänelle sellaisena kun olin?

Aloin tihrustaa itkua, en ollut todellakaan seksikäs liian pienissä tissiliiveissäni, sukkanauhaan en uskaltanut edes koskea. Tähänkö sitä oltiin tultu, en ollut tarpeeksi hyvä miehelleni ihan au naturel, pitäisi olla kaiken maailman hepeniä. Minusta ei ole mihinkään. Ja mikä vika vanhoissa pikkuhousuissani muutenkaan oli? Saako nämä lähettää takaisin? Onko täällä paketissa kuittia? Mitä hittoa? Maksoit näistä kuusisataa???? Oletko hullu?

Sanomattakaan selvää että ilta ei päättynyt sellaiseen kliimaksiin kuin mieheni oli odottanut, ja se rommikakkukin jäi minulta syömättä.


OPPITUNTI: jos toivot itsellesi hepeniä tänä jouluna, anna miehellesi tarpeeksi selkeät ohjeet ja kirjoita kokosi lapulle ylös. Parhainta on, jos pääset itse sovittamaan vaatteita, ja voit jopa kirjoittaa mallin ja koon ylös.

3 kommenttia:

  1. Anonyymi kirjoitti...

    malli esimerkki siitä, kuinka naiset tekee asioista vaikeita. Kyse ei varmasti ollut siitä, että miehesi ei pidä sinusta sellaisena kuin olet. Pieni piristys oli varmasti hänen ajatuksena. Miten voi olla ,että liian pieni vaate koko saa naisen ajatuksen laukkaamaan noin paljon. "Tämä on koon liian pieni, enkö kelpaa sellaisena? Onkohan miehelläni suhde sihteeriinsä? Onkohan vihkisormukseni timantti varmasti aito? Rakastaako hän minua? Onko hän koskaan rakastanut minua? Mitäköhän lapsityövoimaa näiden hepenien valmistamiseen on käytetty? Pitäisikö ottaa "kummilapsi" afrikasta? Mitä helvettiä mieheni oikein ajatteli kun näitä valitsi? Onkohan hänellä joku asu fetissi? onko hän pedofiili, kauheeta, pitää kysyä naapurin lapsilta.... TAI SITTEN HÄN YKSINKERTAISESTI VALITSI YHDEN KOON LIIAN PIENET RINTALIIVIT, eikä asiassa ole mitään muuta. jeesus sentään teitä

    9. joulukuuta 2007 klo 14.51  

  2. Trendi Frendi kirjoitti...

    Sebastian,
    Aivan mainio kirjoitus sinulta, ja olet aivan oikeassa!
    Trendi Frendin kirjoitus olikin "hieman" karrikoitu, ja pilke silmäkulmassa kirjoitettu ja juuri hieman herättämään etenkin NAISISSA kaltaisiasi ajatuksia.

    Kaikkea ei kannata ottaa aina kirjaimellisesti, ei niin Trendi Frendin kirjoituksia tai lahjanantajan tarkoituksia - koskaan kun et voi olla varma alkuperäisistä tarkoituksista.

    Tähän syssyyn on kai myös sanottava... lahjahevosen suuhun ei ole katsomista :)

    11. joulukuuta 2007 klo 19.04  

  3. Anonyymi kirjoitti...

    goyard handbag
    supreme clothing
    yeezy
    supreme clothing
    air jordan
    bape outlet
    off white nike
    kd 12 shoes
    hermes belt
    pg 4

    28. marraskuuta 2022 klo 10.01  

Lähetä kommentti