Blogger Template by Blogcrowds

Parfyymien huumaa - trendi tuoksut keväälle 2008

tiistai 29. tammikuuta 2008
Trendi Frendi veikkaa kevään suosituimmiksi tuoksuiksi parfyymimaailman alla olevaa parhaimmistoa.
Guerlainin kevyempi versio suositusta Shalimar tuoksusta julkaistaa huhtikuussa. Jäämme odottamaan Eau de Shalimar tuoksun markkinoille tuloa, ja veikkaamme sen olevan suosikkien listalla ilmestyttyään. Tuoksu sisältää iiriskukkaa, sitrus-hedelmiä, jasmiinia ja vaniljaa - kuulostaa kukkaisen sensuellilta.
Sivistyneen seksikäs Fendi Palazzo kukkaistuoksu sisältää jasmiinia ja ruusua.Pradan Infusion d'Iris on tulevan kesän varma suosikki - keveä iiris-kukan tuoksu joka päiväiseen käyttöön.


Emporio Armanin Diamonds on tuoksu modernille naiselle jonka parhaat ystävät ovat kaulalla kimaltelevat timantit. Ruusua, vadelmaa, vaniljaa ja jopa kieloa. Sensuelli tuoksu näyttävälle naiselle.


Joka kolmannella julkkiksella on jo oma tuoksunsa, yksi puhutuimmista uusista tuoksuista on Jennifer Lopezin Deseo. Tuoksu on kuin tuulahdus Etelä-Amerikkaa, ja sisältää bamboo lehtien, appelsiinipuun ja freesian tuoksuja. Tuoksu on kevyempi kuin J Lon aikaisemmat tuoksut.


Sarah Jessica Parkerin Covet jatkaa suosiotaan. Vahvan persoonan tuoksu sisältää laventeria, myskiä ja jopa suklaan tuoksua. Onko tämä sinusta "pakko saada"..? Alla tuoksun mainos, jonka tähtenä itse Sarah Jessica Parker.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti