Blogger Template by Blogcrowds

Kevään 2008 trendit

maanantai 28. tammikuuta 2008Helmikuun People Style Watch esittelee kevään 2008 kuumat trendit. Vaatetuksessa kirkkaat värit rulettavat, laukuissa on siirrytty neutraaleihin sävyihin räikeän punaisen ja liidunvalkoisen olessa auttamattomasti out.

Kengissä kevään kuuma trendi on gladiaattori-sandaalit, joissa remmejä on vaikka muille jakaa. Korko voi olla kiila tai piikki, kärki on aina kuitenkin pyöreä malliltaan. Ballerinat jatkavat tänäkin keväänä voittokulkuaan; (liian?) pitkään kestäneen piikkarikauden jälkeen jalat kaivannevat lepoa vuoden jos toisenkin.Pitkät mekot ja suoralahkeiset housut ovat kevään kuuminta perunaa, muutenkin hameet ovat kauden sana, sekä pitkinä että pätkinä. Hameissä kirkkaat värit ja printit ovat SE –juttu, mustat hameet ovat ulkona kuin lumiukko.Farkuissa Skinny on vielä OK, mutta kautta linjan lepattavaa lahjeleveyttä näkee ennakkoluulottomien edelläkävijöiden jaloissa. Tummia farkkuja käyttävät vain muodista mitään tietämättömät mummot.

Modernin metallikoristeiset yläosat ovat niin ikään kevään 2008 juttu, strassit ynnä muut kivikorukoristeet eivät enää kuitenkaan oikein nappaa.Kirkaat värit ovat valtiaita kodin sisustuksessa, 1970 –luvun suureelliset printit valloittavat edelleen. Kodin sisustuksessa orgaaniset muodot ovat vallallaan, perityt pahkakulhot voi siis huoletta kaivaa vintiltä ja kaapin kätköistä perheen paraatipöytää koristamaan. Auttamattoman ulkona on minimalistinen sisustus, mukavuus yhdistettynä eleganssiin on kauden trendi. Eli uusiksi meni kaksi kolmannesta HS Oikotien Helsingin kantakaupungissa myytävien arvohuoneistojen sisustuksesta.

Lähde: People Style Watch 2/08

1 kommenttia:

 1. emodelsil1 kirjoitti...

  eBambi
  The Models - Photographers (but not only) social network.
  Join now:
  http://www.ebambi.com

  29. tammikuuta 2008 klo 3.39  

Lähetä kommentti