Blogger Template by Blogcrowds

Miten viekotella nainen oikea oppisesti

perjantai 1. helmikuuta 2008Huomio miehet yli maiden rajojen! Tein hiljattain huomion tuttava-porukassa; miehet valehtelevat harrastamansa seksin määrästä.

Punttisalin pukuhuoneessa kuultua: "Jaska" kuulema saa joka ilta - oma pikku vaimo on oikea kiimainen kotikissa, joka suunnilleen hyökkää Jaskan kimppuun ilta toisensa perään. Joka. Ikinen. Ilta. Vuodesta. Toiseen.

Haistan palaneen käryä, ja se ei tule Jaskan kuumista housuista ylikuumentumisen takia kaiken sen seksin vuoksi jota hän on harrastanut. Jaska valehtelee vain saadakseen muut miehet kateelliseski. Ensinnäkin, kenenkään avioelämä ei oikeasti ole kuin 80-luvun pornoleffasta ja sitä paitsi, tunnen Jaskan vaimon. Voi kuulisittepa Marjon jutut heidän OIKEASTA seksi-suhteensa tasosta... Kuumasta joka iltaisesta kiimasta ei todellakaan ole kyse.


Toiseksi, Jaska valehtelee koska tietää ettei kukaan mene koskaan kysymään Marjolta asian todellisesta laidasta. Vai kuvitteletko että seuraavissa illan istujaisissa joku sanoisi "Jaska kertoi että teillä kuulema naidaan joka ilta. Saisinko lisää peruunasalaattia?"

Kolmanneksi.. Kuinka joku mies voisi edes kuvitella että sillä välin kun Jaska on punttisalilla kavereiden kanssa, ja Marjo on kotona ruokkimassa, kylvettämässä ja laittamassa nukkumaan kolme lasta, pesee pyykit, siivoaa illallisen jäljet ja silittää seuraavan päivän vaatteet valmiiksi, ja sen jäljeen Marjo todella olisi kotona valmiina seksi-ilakointiin sukkanauhat jalassa odottamassa Jaskaa kotiin kun tämä saapuu kotiin punttisali-reissulta hikisenä kalja-hönkäilyineen..?

Vai olisikohan ihan pienen pienen pieni mahdollisuus että siinä vaiheessa kun Jaska saapuu kotiin kymppi-uutisten jälkeen, Marjo on jo lopen uupuneena nukahtanut sänkyyn, ja kiroaa sen päivän jona tuota seksiä tulikaan harrastettua Jaskan kanssa, saati sitten että se kiinnostaisi koskaan lähi tulevaisuudessa..?

Sano minun sanoneeni, kyllä miehillä on epärealistiset ajatukset seksistä. Vai kuvitteleeko kukaan miehistä että se ihan oikeasti kiihottaa naista että kopeloit rintoja pika-pikaa keittiössä lapsilta salaa ja hönkäilet "panettaa" korvaan? Hunajan, suklaakastikkeen tai kermavaahdon valeleminen vartalolle ei myöskään kuulosta kovin kiihottavalta monenkaan naisen korvaan - me tiedämme kuka sen sotkun saa seuraavana päivänä siivota. Ja sillä henkilöllä ei ole munia.

Mutta miten sitten viekotella nainen oikea oppisesti?
Lue erittäin tarkkaan...


- Laita sukat ja likaiset kalsarit suoraan pyykkikoriin. Aaaah..

- Nouse ylös sängystä viideltä aamuyöstä kun lapset heräävät. Juuri noin, alkaa jo kostua..

- Avaa joskus astianpesukone (tiskipöydän alla), huomaa puhtaat astiat ja siirrä ne oikeille paikoille astiakaappiin. Aaaah.. älä lopeta!

- Ehdota ostosreissua ja lupaudu jäämään kotiin vahtimaan lapsia sen ajaksi. Just noin, just noin.. haluaa lisää..

- Tule normaalia aikaisemmin kotiin ruokakaupan kautta ja imuroi ennen kuin illallinen on valmis. Lopeta tai multa tuleeeee.....

- Vaihda vauvan vaipat kun haistat kakat sen sijaan että teeskentelet ettet haista mitään. AAAAAAAAAAAAAH!!!!

1 kommenttia:

  1. Anonyymi kirjoitti...

    joopa joo.
    Minä ja mun ystävät ollaan taas ne tytöt jotka käy salilla, ja miehet on ne jotka on töissä ja urheilevat. Ovat niin väsynetiä ja stressaantuneita, että ei niitä seksi kiinnosta vaikka kuinka ollaan kiimasia kissoja.

    18. tammikuuta 2009 klo 8.26  

Lähetä kommentti