Blogger Template by Blogcrowds

Yllätä Ystävänpäivänä

maanantai 4. helmikuuta 2008

Rakkauttaan on toki hyvä tuoda julki vuoden jokaisena päivänä, mutta Ystävänpäivänä kiintymyksen osoitukset luonnistuvat parkkiintuneemmaltakin karpaasilta. Vaikka ei olisikaan varsinainen lemmen luritusten virtuoosi tai serenaadien sana-seppo, voi rakkaudestaan sanojen sijaan kertoa mm. kortein, kukkasin tai vaikkapa konvehdein.


Mielitietylleen voi tarjoilla aamiaisen vuoteeseen, huomion-osoitus joka taatusti rentouttaa aamuäreimmäinkin kiukkuhermon. Tai vaikkapa yllättää kukkatervehdyksellä kesken työpäivän. Romanttiselle illalliselle kynttilänvalossa ei mikään vetäne vertoja ja kun einekset valitsee tilanteeseen sopivasti saattaa jälkiruokaa seurata vielä mehukkaampi sessio.


Ystävänpäivän huomionosoitukset eivät rajoitu pelkästään sydämen mielitietylle. Lasten tekemät kortit ilahduttavat aina isovanhempia, ystävänpäivänä korttiin voi liittaa mukaan esim. valokuvia tai vaikkapa harkinnalla valitun namipakkauksen. Puutarhan hoidosta innostunut täti tai työkaveri on varmasti tyytyväinen saamastaan ystävänpäivän kortista, jossa on mukana pussillisen kukan tai yrttien siemeniä. Lahjojen ei tarvitse olla suuria saati hintavia, kyse on ennemminkin kauniista eleestä ja pienestä vaivannäöstä.


Toki lahjoja ja kortteja voi antaa pitkin vuotta. Monilla meistä kiintymyksen osoittaminen sujuu kuitenkin luontevimmin juuri tällaisena tarkoitusta varten nimettynä päivänä.

Ystävänpäivää vietetään 14.2.

Kuvat ja lisää ideoita: marthasteward.com

0 kommenttia:

Lähetä kommentti