Blogger Template by Blogcrowds

No onkos tullut kesä...

perjantai 7. joulukuuta 2007

Silloin viimeistään tietää, että joulu on jo kirjaimellisesti ovella kun lehtien yleisönosastoilla ja internetin keskustelupalstoilla alkaa jokavuotinen jouluvalokeskustelu. Osalle valot tuovat piristystä pimeimpään vuodenaikaan, toisten mielestä ne pitäisi lailla kieltää.

Kohtuus lienee avainsana jouluvalojenkin kanssa, itselläni on ollut kyseenalainen kunnia asua jo toistamiseen kulmakunnan kirkkaimmin valaistun talon naapurustossa. Vaikka valot eivät elämääni laisinkaan häiritse, hiipii mieleeni toisiaan pelko, että kotikatumme muistuttaa ilmasta käsin lentokentän kiitorataa ja laskeutuva jumbojet erehtyy JFK:n sijainnista.

HGTV- kanavan mukaan ainakin yksi jouluvalaistukseen hurahtanut talonomistaja löytyy jokaisesta naapurustosta. Kanavalla pöyrii ohjelma, jossa esitellään talon väkeä valokulissin takaa. Milloinkahan oma naapurini onkaan vuorossa?

HGTV on kodin sisustukseen ja rakentamisen erikoistunut TV kanava. Jos et jo ole jäänyt koukkuun, pääset altistumaan kätevästi kanavan webbisivuilla tästä.


Kuvien lähde:
Kolme ylintä HGTV
Kaksi alimmaista Ulkomamma (kuvia entisen ja nykyisen kotikadun varrelta)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti