Blogger Template by Blogcrowds

Lapset Hanes Vaatemerkin Malleina!

lauantai 20. helmikuuta 2010

Hanes Disney Cruise giveaway, Hanes models, Hanes catalog requestAmmattiblogaajan elämä Amerikassa ei ole hassumpaa, etenkään silloin jos on valmis työskentelemään yhdessä jos jonkinlaisten firmojen kanssa, jotka haluavat sinun kirjoittavat tuotemerkistään blogissasi. Ja etenkin jos lukijoinasi on naisia, ja vielä tarkemmin äitejä, jotka Amerikassa kuluttavat suuren osan perheiden tuloista.

Olen tehnyt yhteistyötä monen eri yrityksen kanssa, tutustunut uusiin tuotteisiin, ja kertonut hyvistä lukijoilleni, ja myös pitänyt useita lukijakilpailuja jotta lukijani ovat saaneet tutustua uusiin tuotteisiin ilmaiseksi. Yleensä teen hommia kotosalla, hyvä että suihkussa joka päivä käyn, ja elämästä on glamour kaukana. Mutta kun blogaajan työ vie minut ulos kotoa - se viekin minua toistakin huikeimpiin seikkailuihin ja paikkoihin, joihin muuten ei olisi minkäälaista mahdollisuutta päästä.

Yksi näistä tilaisuuksista on tullut Hanes-vaatemerkin kautta. Hanes kutsui koko perheeni DisneyWorldiin Floridaan viime vuonna, ja he ihastuivat lapsiini sen verran että muutamaa kuukautta myöhemmin lapset saivat kutsun olla malleina firman kataloogissa.


Hanes Disney Cruise giveaway, Hanes models, Hanes catalog request
Muksut malleina.Vietimme neljä päivää Disneyn risteilyaluksella Bahama-saaria kiertäen ja lapset osallistuivat kataloogin kuvauksiin. Kokemuksena matka mallina oli lapsille isompi juttu kuin itse Disney-risteily, joka on muuten sinällänsäkin kokemuksen arvoinen juttu.
Hanes Disney Cruise giveaway, Hanes models, Hanes catalog requestOlen toki vaatemerkistä kirjoittanut useampaan otteeseen blogissani viimeisen vuoden aikana, mutta lähinnä miten vaatemerkki on omassa elämässäni ollut mukana, ja millaista yhteistyötä olen heidän kanssaan tehnyt. Yksi esimerkki yhteistyöstä on hyväntekeväisyyslounas jonka järjestin sotilaille ja Hanes lahjoitti koko kompanjalle sukat ja kalsongit.

Luotettavuuteni blogaajana kärsisi aika paljon, jos sen jälkeen kun joku maksaa minun ja muksujen matkan Bahama-saarille olisin joka viikko kirjoittamassa kuinka ihkuja firman tuotteet ovat. Kaikki meidän perheessä käyttävät Hanesin tuotteita, ja jos en uskoisi tuotteisiin ja niiden laatuun, enpä olisi edes keskustellut mahdollisesta yhteistyöstä. Mutta kyllä meidän perheessä yhä ostetaan myös muiden merkkien vaatteita - ja niin myös blogaan muista merkeistä.


Vastaavanlainen homma toimii - silloin kun blogaajat muistavat olla rehellisiä niin itselleen kuin lukijoilleen. Valitettavasti toisenlaisiakin esimerkkejä on, kuten blogaajista, joiden mielestä jokainen tuote jonka he saavat ilmaiseksi ovat aivan mahtavia. Rehellisyys on ainoa tapa, jolla amattiblogaajana pystyy menestymään, ja onneksi olen siunattu supi-suomalaisella rehellisyydellä, ja se on varmasti yksi suurimmista syistä että olen pystynyt luomaan blogaamisesta elinkeinon Amerikassa.
Hanes Disney Cruise giveaway, Hanes models, Hanes catalog request Hanes Disney Cruise giveaway, Hanes models, Hanes catalog request

1 kommenttia:

  1. Satu-Maaria kirjoitti...

    Kiva kun valotat työsi taustoja tänne Suomeenkin päin!
    Onnea ja menestystä töihisi edelleen - anna hyvän suomalais-amerikkalaisen kombon rulettaa!

    21. helmikuuta 2010 klo 19.44  

Lähetä kommentti